-
Eto sada konacno i ja mogu sama sebi odgovoriti na pitanje. Bebac mi sad ima vec mjesec dana i super je. Na Sv. Duhu sam imala u glavnom samo lijepa iskustva (o tome vise pise na pricama sa poroda "kako se rodio mali Sven") no sada da napisem malo i o nedostacima. Kada sam ja bila u rodilistu sestre su nas cak i same pitale nakon sto bi nam donjele djecu dali ko ima problema sa dojenjem da nam pokazu kako se to radi tako da ni kod toga nije bilo bas problema (mozda ih je neko zaspotao :wink: pa su si zato dale truda). No moja naj veca zamjerka je ta sto nemaju dobro organizirano izdajanje za djecicu koja imaju zuticu. Meni je mali bio tri dana na infuziji i pod lampama (prvo jedan dan, pa dva kod mene i onda opet dva dana za redom) i morala sam se dobrano potruditi da me puste izdojiti mlijeko za maloga. Prvo te filaju sa tim da MORAS dojiti a onda kad ti djete bude odvojeno od tebe moras ih moliti da ti daju da mu izdojis. Razlozi su bili ti da vec dvije majke cija su djeca u inkubatorima (one naravno imaju prednost) izdajaju pa da zato ne mogu. Dvije!!! Ko da ti treba 100 kvadrata i 24 sata da izdojis mlijeko. I jos jedna zamjerka je ta da mi niko nije dosao reci da mi dijete ima zuticu vec sam ja morala dici paniku da mi ga nisu donjeli da bi mi na kraju pedijatrica rekla u cemu je stvar. Osim toga sve ostalo mi je bilo super i korektno.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma