-
Mimi ovaj tvoj post kao da sam ja pisala..I ja sam rodila na carski na SD ( i to je super proslo, svi doktori su bili super i sestre na intenzivnoj, ali zato na odjelu..uh)i nisam imala mlijeka i pokusavala sve i svasta i nije islo, a mali se samo derao ( cak sad mislim da je u bolnici i dobio bruh od gladi jadnicak) a sestre su samo vikale: pa morate malog nahraniti, dajte mu siku..pa nema tko me nije dirao po grudima, uzas,,,da ti ne kazem da je na kraju dosla pedijatrica koju sam frku napravila i kad mi je vidjela grudi ( krvave bradavice i ljubicasti podljevi ) samo je zakolutala ocima i preporucila mi da dok bradavice ne zarastu hranim bebu adaptiranim.
Meni osobno je ta ne podrska za dojenje bila grozna, a ja sam zbilja htjela dojiti i pripremala se za to! Plus dobila sam upalu grla, pa mozes misliti sto je to krasno bilo kasljati ( a zbog reza ne smijes). Jedino je jedna sestra, meni lioci na Danijelu Martinovi, onako ima nekako mnelodican glas, bila super i bila voljan odgovoriti na pitanja
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma