-
Ja sam drugu trudnoću čuvala na SD i to od 16. tjedna. Rodila sam u 39. pa si sad računajte koliko je to. Upoznala sam već i svaku mrlju na zidu, a o doktorima da i ne pričam. SVi su ok a posebno su me se dojmili Hafner i Mišković.Ali su zato sestre sa pedijatrije bile koma, bar meni. Dijete mi je donjela i pošto je vidjela da mi je to drugo dijete rekle je da ja već znam kako ide dojenje i izjurila je iz sobe. A Ivan je nažalost dojio samo 10 dana. Zašto? Nakon deset dana završila sam na kiretaži zbog prevelikok krvarenja. Naime ostalo mi je dio posteljice, a oni to nisu skužili. Dok sam bila u bolnici Ivan je dobio bočicu i više nije htjeo ni vidjeti cicu. To mi baš nije bilo neko iskustvo sa dojenjem. Sve u svemu nisam imala pojma. Ali naša Marija je znala. Odmah je krenula u akciju. Nakon dva dana ja sam već imala krvave bradavice i tako me bolilo i peklo dok je ona dojila sam plakala od bolova. Ali sestra je rekla da je sve to ok i da mogu normalno nastaviti dojiti.
Nadam se da su se popravile sesre, a možda sam samo ja bila već bila luda od bolnice.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma