Citiraj Freja prvotno napisa
I još nešto - predavaonica je u paralelnom hodniku s rađaonicom i prekrasno se čuju svi zvukovi (čitaj krikovi). Doduše, bilo ih je samo tri za vrijeme dvosatnoga druženja, a nakon posljednjeg uslijedio je bebin plač. To je ipak bio najdirljiviji i najsvijetliji trenutak jučerašnjeg predavanja. :D
na sd imaju dvije rađaone. jedna je iznad ginekoloških ambulanti koje su u prizemlju (ulazi se kraj porte za hitnu pomoć), a druga od glavnog ulaza desno, pa liftom do 2. kata. o kojoj se radi? ja sam zapravo već bila u ovoj drugoj na ctg-u (jer je tamo pokraj rađaone u jednom kutu stol koji glumi hitnu trudničku ambulantu ), ali nisam primijetila nikakav paralelni hodnik niti dvoranu .

Citiraj Freja prvotno napisa
Za one koji stvarno žele nešto više saznati iz prve ruke, preporučam tečaj u Domu zdravlja Črnomerec (jednom mjesečno, izneđu 15. i 20. u mjesecu, srijeda i četvrtak, ukupno 6 sati). Većinom ga vodi patronažna sestra, bivša glavna sestra u rodilištu. Informativan je i koristan, a sestra Jadranka (mislim da se tako zove) vrlo ugodna. Dobije se (kršitelj koda)ova video kazeta o dojenju na posudbu, vježba se masaža dojki na modelu (i mame i tate!!), a dobije se i poklončić ((kršitelj koda)ova bočica i nešto uzoraka kozmetičkih proizvoda). Tečaj, kao i onaj na SD, besplatan. Nije se čak potrebno ni najaviti.
e to bi bilo super. znači, može se samo banuti, ne treba rezervacija? a kada su točno termini, ako netko zna? ((kršitelj koda) budemo preživjeli... inače ima odličnu kremu za trbuh koji me rasteže za puknut :wink: -> nemojte me sad )