diana252002 prvotno napisa
Dakle slažem se s ovim odvratna baba. Ta žena je jedno grozno stvorenje, užasno je bezobrazna i nema nimalo takta. Meni nije jasno tak takvi ljudi uopće mogu biti pedijatri i kaj šefovi u SD ne vide kakva je. Pedijatar bi trebala biti topla, nježna osoba i u prvom redu voljeti djecu a ova je sve samo ne to. Hladna, okrutna baba. Ja kak nisam imala mlijeka sam ju pitala par pitanja i zamolila da me pregleda na što mi je odbrusila:"Pitajte sestre!" Koje sestre? Ove kaj se pretrgnu da pomognu. Sjećam se da mi je sunce zasjalo svaki put kad je u vizitu došla neka mlađa, zgodna pedijatrica, ona je uvijek imala vremena za odgovore i tješila me da će se sve srediti, da Normu hrane adaptiranim da ne brinem i ne plačem toliko. DR. S. na žalost nisam niti jednom vidjela. A babu bi trebalo pod hitno potjerati, ne razumijem ćemu uopće ona služi. Da utjeruje strah u kosti? A i sestre na babinjača odjelu su znale imati glupe fore tipa:"Pospremite sobu, možda netko dođe ???!!!" A soba je fakat bila pospremljena (ja sam privatno picajzla za to) pa sam mrtva hladna rekla da mi ne pada na pamet niš pospremat dan nakon carskog. Inače sestre su te OK a i one u rodilištu. O ubijanju u pojam s rečenicama "dijete vam je gladno dojite, kaj vi mislite" a niš ne curi sam već pisala. Kad drugi put dođem u rodilište više me neće moći dovesti do ruba živčanog sloma i neprestalnog plakanja koje je trajalo više od dva dana baš nitko. Kad prvi put rodiš i nemaš mlijeka a bejbe plače za poludit onda si laka meta za maltretiranje i nehumani postupak al zato ću ja sve te "divne" sestre s pedijatrije učiti pameti a ne one mene, jer su one tamo zbog mene a ne ja zbog njih. Ako je ta baba tamo šef (što nisam znala) onda prvo nju treba hitno promijeniti, pa kad tamo zasjedne dobar šefe i sestre će sigurno biti dobre. Uvijek me obuzme zla volja kad se sjetim tih dana i mislim da bi mogla pisati satima :D