-
Sobe su trokrevetne plus mali krevetići za bebe, tako da imaš gdje staviti bebu na sigurno ako ti moraš na WC ili kaj drugo. Svaka soba ima svoju kupaonu i WC, većina soba ima i televizor. Sestre OK.
U predrađaonu i rađaonu nosiš cijelu torbu (bez obzira ako su na tečaju rekli da ne ide torba), izvadiš si odmah šlapice jer u njima tapkaš po predrađaoni ako ćeš biti tamo (ja to preskočila).
Mobitel-u predrađaoni se smije koristiti, a u rađaoni sam ja samo slala poruke, nisam razgovarala-ali imala sam mm-a kraj sebe koji mi ga je dodavao, inače to ne možeš sama izvesti.
Ja sam pila vodu u rađaoni, tak da imaš i neku bocu u torbi.
Kad dođeš-lijepo pozvoniš i kažeš: ja došla roditi
Skineš se za pregled, pa vaginalni pregled, pa ctg i ak je to TO, onda ti izmjere tlak i onda se presvlačiš u njihovu spavaćicu (ja sam pitala jel mogu ostavi gaćice
, veli sestra: ne, mi vam ovdje svi hodamo bez gaća).Slijedi piškenje u čašicu zbogradi proteina, dotjeraju ti friz ako treba i šišnu klistir. Za to vrijeme daješ podatke o trudnoći i o sebi...
Izađeš, daš mužu svoju robu, sestra uzme tvoju torbu, ti ideš u predrađaonu gdje hodaš i čekaš da proradi klistir (ponesi vlažne maramice jer ak ide ekspresno onda se ne stigneš otuširati kao kod mene), a muž čeka da te prebace u rađaonu. U rađaonu se u principu ide kad si otvorena barem 5 cm i onda ti se tamo priduži tvoj voljeni.
Može foto aparat i videokamera.
MM je ponio u rađaonu i novine i Nacional da mu ne bude dosadno...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma