Citiraj pituljica prvotno napisa
Sobe su trokrevetne plus mali krevetići za bebe, tako da imaš gdje staviti bebu na sigurno ako ti moraš na WC ili kaj drugo. Svaka soba ima svoju kupaonu i WC, većina soba ima i televizor. Sestre OK.
U predrađaonu i rađaonu nosiš cijelu torbu (bez obzira ako su na tečaju rekli da ne ide torba), izvadiš si odmah šlapice jer u njima tapkaš po predrađaoni ako ćeš biti tamo (ja to preskočila).
Mobitel-u predrađaoni se smije koristiti, a u rađaoni sam ja samo slala poruke, nisam razgovarala-ali imala sam mm-a kraj sebe koji mi ga je dodavao, inače to ne možeš sama izvesti.
Ja sam pila vodu u rađaoni, tak da imaš i neku bocu u torbi.

Kad dođeš-lijepo pozvoniš i kažeš: ja došla roditi
Skineš se za pregled, pa vaginalni pregled, pa ctg i ak je to TO, onda ti izmjere tlak i onda se presvlačiš u njihovu spavaćicu (ja sam pitala jel mogu ostavi gaćice , veli sestra: ne, mi vam ovdje svi hodamo bez gaća).Slijedi piškenje u čašicu zbogradi proteina, dotjeraju ti friz ako treba i šišnu klistir. Za to vrijeme daješ podatke o trudnoći i o sebi...
Izađeš, daš mužu svoju robu, sestra uzme tvoju torbu, ti ideš u predrađaonu gdje hodaš i čekaš da proradi klistir (ponesi vlažne maramice jer ak ide ekspresno onda se ne stigneš otuširati kao kod mene), a muž čeka da te prebace u rađaonu. U rađaonu se u principu ide kad si otvorena barem 5 cm i onda ti se tamo priduži tvoj voljeni.
Može foto aparat i videokamera.
MM je ponio u rađaonu i novine i Nacional da mu ne bude dosadno...
Pituljice,super na detaljima
Ako jos neko ima friska iskustva neka se javi,cekamo