Mi nismo bili na tačaju, a MM je bio sa mnom na porodu .
Nitko nas nije ni pitao za tečaj. Kad smo došli ja sam odmah rekla da zelim da MM bude sa mnom i babica mi je rekla da ga mogu zvati kad krenem u rađaonu. Nakon 2 sata u predrađaoni probušili su mi vodenjak i rekli da zovem muža da idem u rađaonu i on je došao za 20 min. Nakon poroda su mu još rekli da pričeka da me može vidjeti kad me zašiju.

Epiziotomiju možeš izbječi. Ja ju nisam izbjegla, ali kad su me išli rezati doktorica je rekla baš šteta mislila sam da je nečemo rezati beba je dosta nisko i dosta je otvorena. Na žalost ja nisam imala puno snage za stiskanje pa je ovako bilo lakše.Davali su mi nekakve inekcije da mi olakšaju bolove, ali ja u životu nisam dobivala nikakve inekcije i sve me to uspavalo, pa kad je trebalo stiskati nisam mogla.

Osoblje je bilo stvarno super. Na žalost ne znam kako se zove doktorica koja me porađala.

Ja sam bila u trokrevetnoj sobi, ali postoje i one s više kreveta.
Posebna je soba s roomingom, međutim i bez roominga dijete je puno s tobom.
Donesu ga ujutro oko pola 6 odnesu oko pola 8. Onda je doručak i vizita. Oko pola 11 ga donesu i s tobom je do pola 4 kad ih odnose da ih mogu vidjeti oni koji dođu u posjet bebama. Nako tvojih posjeta oko 17 ih donesu i s tobom su do ponoći. Između ih odnesu na 20 min. samo da ih presvuku.