Ja sam rodila na Sv. duhu u 5. mj. i sve je bilo stvarno super. Počevši od poroda koji je bio gotov za 1 sat i 40 minuta što je za prvorotkinju stvarno ok, sve ostalo je bilo za pohvalu. Ja sam, inače, imala malo rizičniju trudnoću, morala sam dosta mirovati pa sam tako i tri puta bila hospitalizirana tamo, na Patologiji trudnoće, radi pretraga i više-manje upoznala doktore. Ali uglavnom su za sve govorili da su dobri. Dr. Jakovčić, Kos, Hafner, Matijević, Ujević, Mišković,...stvarno ni za nijednog nisam čula ništa loše. Možda sam čula samo dobra iskustva, ali eto! Inače, na porodu je bio i MM, rezali me malo, klistirali, ali to je bilo puno bolje od onog kako sam ja to zamišljala, brijali nisu jer sam se sama doma, odmah nakon poroda sam dobila bebu na prsa i ponudila joj da siše iako nije bila jako zainteresirana. U sobama također sve ok, hrana, sestre. Dakle, imam samo pohvale. Nadam se da će sad kupiti i kadu pa možda slijedeći porod bude i u vodi. Barem dok traju trudovi. Ili na onoj stolici za čučeći porod jer mislim da bi to još puno više olakšalo stvari. A imaju i one lopte za porod koje ja nisam koristila, ali su tamo.