evo ja imam addendu, rodila na sv. duhu.

daklem, (pod uvjetom da imaš policu koja pokriva troškve poroda (npr. sb2) jedno mjesec dana prije im najaviš svoj termin, a oni pošalju rezervaciju u bolnicu. teoretski imaš pravo na apartman, ali na sd-u je on "prenamijenjen", pa su a raspolaganju dvokrevetne sobe pod uvjetom da su slobodne.... što ti ne jamči baš nitko, pa ni addenda...

moje iskustvo:
ja sam upala u takvu gužvu da nije bilo kreveta ni u predrađaoni. rodila sam u ponedjeljak i šibnuli su me u trokrevetnu, baš kao i sve druge... u srijedu popodne mi nude premještaj u dvokrevetnu, a sutradan sam trebala biti otpuštena, pa mi se za jednu noć i jutro nije dalo seljakati... a najgore je već i bilo prošlo, baš kao i te famozne vizite sa zbornim širenjem nogu...

treba se platiti nekakva participacija otprilike 30kn/dan. ne znam zbilja više točno. nazovi, pa pitaj.

zaključak: ak je gužva, niš te neće spasiti... nažalost, termin si čovjek (u pravilu) isto ne može birati. a baš i nije neka strašna razlika između dvokrevetnih i trokrevetnih, vizite su jednako ponižavajuće (barem meni). bila mi je bitna i kupaonica, ali to ionako ima svaka soba.