-
Ja sam rodila na Svetom duhu u 10.mjesecu.
Jako sam zadovoljna osobljem u radjaoni,babice genijalne.
Mana je skucen prostor za prijem trudnice. Epiduralnu daju ako hocete.Imate one velike lopte pa mozete sjediti da pojacate trudove.
Na odjelu babinjaca pamtim po dobru samo dr.Stanojevića koji je voljan pomoći oko dojenja.Pedijatrica vise nego odvratna, sestre uglavnom nepristupacne.
Hrana uzas, ujutro debela snita kruh i marmelada ili med sa salicom mlijeka, rucak pohani oslić s krumpir salatom ili zeleni bućkuriš...Uglavnom,treba vam vasa hrana.
Svaka soba ima svoj wc sa tušem,prostor je lijepo uređen.
Bebe su s vama cjeli dan osim za vrijeme hranjenja,posjeta i od ponoci do 6h ujutro.
Bude vas oko 5h ujutro da izmjerite temperaturu. Vizita je ujutro oko 9h,sve zene rasire noge,a oni gledaju i komentiraju. U toku dana vas posjeti pedijatar,a ako imate srece to je dr.Stanojevic.
Djete golo vidite tek kad idete doma i to na par sekundi, u medjuvremenu je zamotano kao struca. Ne dobijete nikakve savjete za doma osim malog paketa "Sretna beba" sa uglavnom reklamnim materijalom i jednom super knjizicom sa uputama.
Doma ne pustaju dok ne dobijete prvu stolicu i obicno ne znate da li idete doma taj dan do podne tog istog dana.
Najgore mi je kako postupaju sa malim "strucama",drze ih jednom rukom,maltene bacaju onako skroz zamotane i slazu jednu na drugu.
Imaju tamo njihove spavacice,ali ih morate sami pronaci i uzeti u ormaru na hodniku kao da kradete.Posteljinu slabo mjenjaju,ali mozete opet "kradjom" to napraviti sami.
Sve u svemu isla bih opet tamo ako zatreba.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma