-
TESE -ICSI metod I ostvarena trudnoća
Znam da je preuranjeno, jer mm tek treba da ponovi biopsiju, ali jako me interesuje, jer nikakao da pronađem na forumu- da li je neko ostvario trudnoću TESE-ICSI metodom?
Pozdrav za sve na forumu!
-
moja poznanica - samo ne znam koja je točno bila metoda mesa, pesa ili tesa, ali znam da su biopsijom vadili spermiće, curica ima oko 4 godine - ako ju sretnem jer nismo u kontaktu mogu je pitati
-
-
mislim da je forumašica zana - pogledaj na: ah, ta azoospermia
-
Evo me...ta sam
TESE+ICSI iz prve
Sretno!!!
-
Nisam verovala!
Hvala svima na odgovoru. Kažem, mi smo još daleko od toga, ali mislim da do biopsije ne mogu ni o čemu drugom da razmišljam ni da mislim...
Zana, sad sam čitala nešto o tvom iskustvu i poslala ti poruku. Mi smo već jednom radili biopsiju, ali nisu nam odradili histološki nalaz, pa ga zato sad ponavljmo.. Ali da se ne ponavljam, bez obzira što su nas u državnoj klinici odbili, opet se nadam kao da taj nalaz i ne postoji. Trudim seda ne ulivam sebi nadu, jer stvarno ne znam gde ću ako ponovo doživim neuspeh, ali šta ću, jače je od mene...
Hvala svima na podršci i veeeliki poljubac za sve na forumu!
-
dilema
Zana pronašla sam sve što si pisala o tvom iskustvu i iz sveg srca ti čestitam-puj, puj, da ne ureknemo!
Ono što me jako interesuje je -da li su tm dva puta radili biopsiju ili su posle prvog puta uzorak zaledili? Nama su rekli da ako bude, puj, puj, da će zalediti.
Ovo ti pišem zato što su mi dr posle prve biopsije rekli da i ako bude spermića, neće zaleđavati, jer ne bi mogli da se iskoriste u TESE+ICSI. Nisu očekivali da će naći više od nekoliko i nema šanse da bi opstali za ICSI. Tada nisu našli spermiće, pa o ovome nisam ni mogla polemisati, ali me je to stalno kopkalo...
Odmaraj, uzivaj i ako stigneš javi se.
Pozdrav za sve na forumu!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma