Pokazuje rezultate 1 do 45 od 45

Tema: Genitalni herpes

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

nema već dugo nikoga na ovoj temi...zapravo su svugdje ove teme neaktualne već duže...a mene baš to najviše muči...borim se s genitalnim herpesom već 3 godine...oko svake menstruacije izbija...probala sam sve i svašta ali ništa ne djeluje na njega...imunitet mi ne može biti bolji, ali menstruacija ga aktivira svaki mjesec...sada sam zatrudnila...to je isto bilo dobro proračunato...izbio je odma nakon menstruacije i morala sam ga brzo uništiti herplex tabletama kroz 3 dana da mi ovulacija bude slobodna (bez terapije)...i tako ja zatrudnila, otprve...ali u vrijeme očekivane M, opet herpes...ginekologu naručena tek za 10 dana...prije trudnoće mi je rekao da se aciklovir može koristiti u trudnoći, međutim, mene je bilo strah i borim se s njim bioherpin gelom...prolazi lagano, nije ni veliki...ali brate, što ne može bar na 2mj preskočiti...nadala sam se da u trudnoći neće biti tako čest jer nema M ali ima drugih divljanja hormona, tako da izgleda da ću se i dalje gombati s njim....
    da li ima neka žena, koja je trudna ili je u trudnoći imala česte recidive i kako se s tim borila kroz trudnoću? da li se pustilo da prođe samo od sebe ili se lječilo? ako se lječilo, na koji način se provodila terapija? kako se doktora na porodu nagovori da ti radi carski rez? jer oni ga rade samo ako vide akutne lezije...a on može biti aktivan prije nego se lezije uoče...mene npr.zna 2-5 dana ranije jako boliti noga, tada je on već aktiviran...i zna se da on zna odjednom izbiti...a ako porod traje npr. 10 sati, vrlo je lako moguće da kad počne, da ga nema, ali nakon 3sata već može izbiti...znam da je još daleko razmišljati o tome...ali recimo, to je ono što me najviše muči...
    ima li neko s iskustvom?

Datum pristupanja
    Feb 2017

Početno

kako si na kraju iznijela trudnocu? jesi li uzimala ljekove i kako si se porodila? jel s bebon sve ok?

Datum pristupanja
    Jan 2021

Početno

Hej dali si još uvijek aktivna, vidim da nitko više ne komentira ali baš bi mi trebala pomoć, imam zapravo istu situaciju kao ti ali još uz to koristim i antiepileptičku terapiju i kombinacija toga dvoje užas. Uskoro idem na dogovor oko korigiranja terapije sa svojim neurologom ali što se tiče herpesa ne znam kako i šta napravit.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj jelenko93 prvotno napisa Vidi poruku
    Hej dali si još uvijek aktivna, vidim da nitko više ne komentira ali baš bi mi trebala pomoć, imam zapravo istu situaciju kao ti ali još uz to koristim i antiepileptičku terapiju i kombinacija toga dvoje užas. Uskoro idem na dogovor oko korigiranja terapije sa svojim neurologom ali što se tiče herpesa ne znam kako i šta napravit.
    Pa pitaj ginekologa ima li kakav drugi lijek... Napomeni da koristiš antiepileptičku terapiju.

Od lokalnih biljnih preparata pomažu ulja. Evo malo tuđe pameti: http://femigel.info/hr/herpes/

Sretno!

Datum pristupanja
    Jan 2021

Početno

Evo jučer sam bila kod dermatovenerologice koja mi je rekla i napisala u nalazu da koristim terapiju tabletama ako se herpes pojavi u trudnoći, ne znam, ja bi radije pustila da to samo prođe s obzirom da ce dijete od mene dobit antitijela a kako još pijem i druge lijekove nebi nekako htjela pretjerivat još i sa tim za herpes naravno osim onog dijela kad nakon 36og tjedna budem morala uzimat i tu terapiju kako bi se spriječio herpes u vrijeme poroda ali u slučaju da se pojavi bez obzira na terapiju ici cu na carski to je jasno. Odlučila sam kad obavim sad i neurologa da odem privatno kod ginekologa mislila sam u polikliniku Vili sa tim svim papirima od dermatovenerologa i neurologa pa da vidim šta će oni reći, znam da tamo rade liječnici koji ujedno rade u sv duhu i sestre milosrdnice baš na dijelu za rizične trudnoće pa će mi oni najbolje to sve objasnit i kako nisam iz zagreba a plan mi je sve obavljat u zg zajedno sa porodom gdje ce bit svi koji trebaju znat sve o mom slučaju da se dogovorim u koju cu bolnicu... Eto odužila sam malo, ne zamjerite, bit ce mi to prvo dijete još ga nema ni u planu kak bi se reklo a vec toliko nekih "zavrzlama" i komplikacija a tek traju pripreme da bi mogla uopće krenut u akciju

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •