Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: Odlazak na nogometnu utakmicu na stadion

VedranaV avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Odlazak na nogometnu utakmicu na stadion

MM bi išao s našim skorošestogodišnjakom na nogometnu utakmicu u Maksimir sad u subotu pa me zanima je li tko od vas bio na utakmici s djetetom te dobi i kakva su iskustva i savjeti - gdje sjesti, kada doći, što sve reći djetetu prije i sl.

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A tko igra?

Juroslav avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Majo, molim te, pa kaj si ti zatvorena u sobi i čitaš samo ovaj forum?

Vedrana, neka ga vodi, samo nek pripazi na gužvu (nek idu na vrijeme, ako bi išli u zadnji čas mogla bi se dogoditi stiska jer bi svi htjeli doći na početak).
    Sjesti - na mjesto s kojeg će malac vidjeti barem veći dio terena, pri tom paziti da se neki manijak ne nasadi točno ispred i sl. i da ne dižu pola reda ako bude malac moral na pišanje.
    Doći - barem pola sata (pa i više, ovisi na koju tribinu bi išli) prije početka.
    Kaj mu reći - ako ga nogomet ne zanima ništa ne bude pomoglo da mu bude lijepo, ako ga zanima - već bude on sam pital kaj treba.

Pusti ti svoje muške nek idu i uživaju!

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ja ko i maja , tko igra ?

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ko igra?

ivar je bio na nekim hokejaskim utakmicama i iz njegovog ponasanja (tj, neponasanja) se bas vidi da mi doma nikad nismo nijednu utakmicu odgledali
    ne zna uopce navijati, veseliti se golovima, jaukati na promasaje, ganja se samo po tribinama (jer hokejaske utakmice ostavljaju tribine praznima)

iz mojeg iskustva: treba mu dati upute o negadjanju glava ispred kokicama , o tome da i oni iza njega hoce vidjeti i cuti gol

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Juroslav prvotno napisa
    Majo, molim te, pa kaj si ti zatvorena u sobi i čitaš samo ovaj forum?
    neću komentirati ali ću kvotati.

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Zanimalo me tko igra jer pretpostavljam da bi eventualna divljanja navijača odnosno strasti kakve mogu razbuktati 'posebne utakmice' zahtijevale možda kakva detaljnija objašnjenja.

Pticica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Maja prvotno napisa
    A tko igra?
    Hrvatska -Izrael kvalifikacije za Evropsko prvenstvo :D :D
    A kad smo kod odlaska na utakmice s klincima prvu sam gledala s četri godine (došla više zbog soka nego nogometa), a na prvoj Maksimirskoj utakmici bila sam s 9 godina (Deverić, Zajec, Cico...Dinamo - Vardar 5:0, ako me pamćenje služi )

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam isla s oskarom i melitom prije cca godinu i nekaj kad je bila ona tekma t-com bayern ili kaj ja znam kak se zove

bila je bogme gadna guzva, al smo se pazili
    bili na sjeveru
    stajali (jer nismao imali di sjedit) i uzivali (pomoglo sto sam imala sendvica i sokova)

klinci jos uvijek pricaju o toj tekmi tj. tome kak su bili na tribinama
    oskar u zadnje vrijeme ide cesce s mojim burazom i njegovim klincem
    i svaki put se vrati odusevljen

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ivar ne, njemu su utakmice preduge, odusevljen bi bio da traju jednu trecinu

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mislim da ti je muž izabrao dobru tekmu jer pretpostavljam da na njoj ne bi trebalo biti nekih divljanja navijača. I ja sam htjela da moj muž vodi naše klince, ali nekako nije baš bio oduševljen idejom (nije neki nogometni fan).
    A cure, ovo "tko igra"? Pa kak ne znate!

VedranaV avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

OK, hvala puno.
    Imate li kakvu preporuku za tribinu? Mužu su savjetovali da idu na zapad.

mirje avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Pticica prvotno napisa
    Citiraj Maja prvotno napisa
    A tko igra?
    Hrvatska -Izrael kvalifikacije za Evropsko prvenstvo :D :D
    A kad smo kod odlaska na utakmice s klincima prvu sam gledala s četri godine (došla više zbog soka nego nogometa), a na prvoj Maksimirskoj utakmici bila sam s 9 godina (Deverić, Zajec, Cico...Dinamo - Vardar 5:0, ako me pamćenje služi )

moj sveky je vodio starijeg sina s 9 mjeseci na Maksimir ... ušlo djetetu "pod kožu" i danas je lud za nogometom ... ali to su, mislim, bila druga vremena kada su tekme bile doslovno obiteljski izlasci a ne prilika za poginuti.

mislim da za ovu u subotu i nema puno frke, trebao bi biti lijep doživljaj za dečka. Pa, ugodan mu provod želim!

Juroslav avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj VedranaV prvotno napisa
    OK, hvala puno.
    Imate li kakvu preporuku za tribinu? Mužu su savjetovali da idu na zapad.
    Ako još nije kupil ulaznicu niti nema baš neki izbor: ostalo je još samo zapad-gore i istok.

Zapad-gore bi malcu možda bilo previsoko (malo predaleko od terena), a za istok bi trebalo doći dosta rano da se uhvate dobra mjesta (sat, čak možda i više prije početka)

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ja sam svoju vatrenu navijačicu odvela ovo lito prvi put na utakmicu (imala je 2 god. i 11 miseci i gledala Hajduk-Inter ), ali sam birala da nije utakmica "visokog rizika" kao npr. hajduk-dinamo, da stadion nije prepun i da nije za očekivat divljaštvo i tonu bengalki.
    i bilo joj je zanimljivo cilo jedno poluvrijeme :D
    od toga je pola tog poluvremena za odabrani dio publike pivala "bili su bili vrhovi planina...", , pa je čak i sidila s kokicama i buljila u golmana dobrih 5 minuta dok nije izjavila: "a šta radi onaj neigrač?"
    i baš joj je bilo fino.

ako je njoj bilo zanimljivo ko curici s manje od 3 godine, onda će i tvom sinku sigurno bit još zanimljivije.

zanimljivo je prestalo bit i meni i njoj onog momenta kad je na +35 stupnjeva ožednila, a ja nemam kod sebe vodu jer policija ne dozvoljava unit na stadion boce čak ni za malu dicu. i oduzeli nam na ulazu bocu ko najgorim kriminalcima.

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

MI cemo uskoro na koju kosarkasku utakmicu, ali naravno "manjeg rizika".

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •