Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: spavanje

argenta avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno spavanje

Poštovane adminice!
    Iako ne pisem bas puno (nije da ne bih, ali ne stizem), vec jako dugo i redovno pratim Rodin forum. Vecina mi je pdf-ova zanimljiva, ali me kopka zasto ne postoji neki o spavanju? Ima o pelenama, nosenju, hrani, dojenju... - sto su sve vrlo bitne stvari s kojima sve imamo ovakvih ili onakvih problema i/li nedoumica. A o spavanju, na koje nam ode tako velik dio zivota - nista! Primijetila sam, doduse, da se stalno otvaraju novi topici na tu temu (uglavnom na 0-1 ). Iz toga je ocigledno da mnoge forumasice muku muce s uspavljivanjem beba i njhiovim ostajanjem u tom stanju. Kako se odlucujete za otvaranje novih pdf-ova? Ima li sanse da jednom profunkcionira i onaj za spavanje?

Unaprijed hvala na odgovoru!

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

sama si odgovorila - većina tih topica otvorena je na 0-1, skupini u kojoj ima najviše pitanja oko spavanja. i mame ih bez problema mogu naći, pročitati, postaviti pitanja - tako da ne vidim potrebu za posebnim podforumom.

argenta avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Opet ja davim...
    većina tih topica otvorena je na 0-1, skupini u kojoj ima najviše pitanja oko spavanja. i mame ih bez problema mogu naći, pročitati, postaviti pitanja
    ...ali isto onda vrijedi i za platnene pelene, i za dojenje, i za nadohranu, zar ne? I jos uvijek bih htjela znati odgovor na moje drugo pitanje:
    Kako se odlucujete za otvaranje novih pdf-ova?
    Ide li to po vasem feelingu, po kolicini tekstova na neku temu, po iskazanim zeljama forumske populacije ili kako?[/code]

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ako otvoris www.roda.hr vidjet ces:
    RODA
    ...u akciji
    ...i neplodnost
    ...i trudnoća
    ...i porod
    ...i dojenje
    ...i zdravlje