obisli smo ne znam koliko ljekarni, ostale po periferiji zvali (po telefonskom imeniku, zabunom cak i stocne), nitko trenutno nema flixotide inhaler od 50 mcg.
na pregled na srebrnjak idemo tek sljedeci tjedan, a bocica nam je evo skroz prazna. dotad nas u nekim ljekarnama uvjeravaju da ce doci svaki dan, mozda vec sutra, pa pregledavaju knjigu narudzbi... dok u drugim tvrde da se 50tica vise ne proizvodi i vec mjesec dana je nema u prodaji (cudno mi je jer smo od naseg peda recept dobili neki dan, pa znao bi!?).
mislila sam sutra zvati srebrnjak da nam posude jedan inhaler ako mogudok ne dodje u ljekarne, ali ako imate informaciju da negdje ima lijeka, pliz javite.

), nitko trenutno nema flixotide inhaler od 50 mcg.
. dotad nas u nekim ljekarnama uvjeravaju da ce doci svaki dan, mozda vec sutra, pa pregledavaju knjigu narudzbi... dok u drugim tvrde da se 50tica vise ne proizvodi i vec mjesec dana je nema u prodaji (cudno mi je jer smo od naseg peda recept dobili neki dan, pa znao bi!?).
dok ne dodje u ljekarne, ali ako imate informaciju da negdje ima lijeka, pliz javite.
Odgovori s citatom