-
višnje u lisnatom
recept iz večere za 5-lisnato tijesto razvaljati i izrezati na 5 trakica, na to složiti po dužini višnje iz kompota ((gusto poredati) i zarolati.staviti u lim za pečenje i peči cca. 20 min na 200 stupnjeva.Skuhati 2 pudinga od vanilije s 6 dcl mlijeka i kad je lisnato pečeno i prohlađeno namazati puding (isto prohladiti)na to.Zaboravila sam reći da te roladice treba slagati u piramidu3,2,1.tako namazano staviti u hladnjak na hlađenje, kad se ohladi izmiksati slatko vrhnje 2,5 dcl i premazati.može i 0,5 l ako olite više šlaga.
javit ću kako je ispalo
-
ovo sam pisala i pravim po sječanju jer nisam zapisala recept.ako netko ima original nek ispravi 8)
-
ma da recept u originalu ide tako, al ja smanjila na jednu onu pločicu lisnatog jer smo ja i mm sami, pa da se ne povlači kolač danima po frižideru.Ispravak,nismo sami imamo i Noru al ona još ne papa kolačiće
-
evo tu je orig. recept http://veceraza5.rtl.hr/show/2007-10-11
ali meni nije jasno kako se to fila? odnosno kak to izgleda :/
-
Evo kako izgleda
:
piramida
-
Ja pravila već više puta i mogu reći da je super brz,jednostavan,osvježavajući,lagan....ma sve naj!
-
Ja ne pravila - ja jela
-
e,ovo ću probati napraviti u nedjelju.
mljac.
-
jela al nisam bas odusevljena :/
meni puding pokvario okus, jer inace volim lisnato sa kompotom od visanja...
-
pravilasam, meni isto puding nije dobar u ovoj kombinaciji, pa smo ga odstranili i jeli samo rolice od višanja
Nisam oduševljena kolačem
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma