Pokazuje rezultate 1 do 50 od 155

Tema: Ajvar

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Trimama, nece se nista dogoditi. Ja uopce ne pasteriziram ajvar i nikad se ne kvari. Stavljam ga vrelog u tegle koje odmah zatvorim i zatrpam brdom deka i popluna da se polako hladi. Kad se dovoljno sporo hladi poklopac se vakumira i nema kvarenja.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Trimama, nece se nista dogoditi. Ja uopce ne pasteriziram ajvar i nikad se ne kvari. Stavljam ga vrelog u tegle koje odmah zatvorim i zatrpam brdom deka i popluna da se polako hladi. Kad se dovoljno sporo hladi poklopac se vakumira i nema kvarenja.
    Citiraj kinder prvotno napisa Vidi poruku
    I meni je prošle godine ostao zrak u staklenkama , ajvar bio jako gust i nije skliznuo niz stjenku , niti jedan se nije pokvario, jedino što obavezno osim utopljavanja , staklenke okrećem na poklopac .

Ostala nam je još jedna mala staklenka i ništa se nije dogodilo
    Uf, sad mi je laknulo!

Sve radim šteberski , ali me taj zrak ove godine proganjao, nikad do sad nisam primijetila a bilo je gustih ajvara prijašnjih godina.

Nego mene muči jedna stvar- kod mene se ajvar jako brzo pojede! Obično radim od 35 kg paprika i to nam potraje do iza NG.
    Ove godine sam napravila dvije ture od po 18 kg i planirala sam još jednu, al sam malo lijena, puno mi je to posla uz svu ostalu zimnicu.

Od koliko vi radite? Jel imate pomoć ili sve radite same?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •