-
Osoblje foruma
Koliko cekati na postupak nakon lpsc
mozda sam malo luda (naime lpsc bila prije dva dana) ali zanimaju me vasa iskustva koliko ste dugo cekale izmedju lpsc i postupaka?
Meni je doktor rekao da mogu u postupak vec slijedeci ciklus, ali mi to onako nekako ipak zvuci malo prerano, odnosno iz ove perspektive ne znam hoce li mi se organizam bas stici dobro oporaviti (napominjem da planiram postupak u prirodnjaku uz femaru)
kakva su vasa iskustva?
-
Meni reklo mislim 2 ciklusa, ali nije to bila neka stroga uputa.
-
Pujica, želim ti brz oporavak.
Kad možeš u postupak, hm, čini mi se da je naša ina33 išla drugi ili treći ciklus, doduše po smrliće.... i bingo!
Nadam se da će ti druge cure moći reći više.
-
Oj ina33, lupus in fabula
-
hej pujice, pa sretno.
ja išla nakon tri ciklusa iza laparo kad su mi vadili jajnik, a vjerojatno sam mogla i prije da nisu bili godišnji.
želim ti isti scenarija kao i moj-jednu prekrasnu bebu iz prirodnjaka
-
Hallo Pujice
Zelim ti brz oporavak.Ja sam bila na laparaskopiji u 8.mj.i slijedeći mjesec idem u postupak za IVF.Moj ginekolog je rekao da mogu za dva do tri mjeseca u postupak pa smo se toga i pridržavali.No ukoliko se brzo oporavljaš možda ćeš i prije.
-
pujice ~~~~~~~~
-
ovisi ako je bila dijagnosticka mozes nakon 2 ciklusa. kod mene je bila operativna (endometrioza) i dogovorili smo ivf nakon 6 mjeseci. Do tada je rekao doc da mozemo cekati i prirodnjaka nakon pauze od 2 ciklusa. Evo prolazi 3.
-
Ja išla odmah idući ciklus nakon laparo.......mislim da nema nekog strogog pravila....
-
Pozdrav svima!
nisam našla sličnu temu, pa ću pokušati ovdje, naime imala sam radnu lpsc prije 3 tjedna, pa me zanima da li znate kada bih mogla početi vježbati. To bi bile vježbe za kralježnicu, malo laganih trbušnjaka, istezanje, nema skakanja, sve vježbe se rade na podu ili eventualno lopti.
Ja se osjećam odlično, ništa me više ne boli, tu i tamo nešto malo zategne oko pupka, ali to je od reza koji polako nestaje.
-
Ja sam lpsc+hsc+ovarian drilling odradila u ponedjeljak (8.dc), jučer sam puštena iz bolnice i odmah akcija :D
Odmah sljedeći ciklus dalje u postupak (bez stimulacije, uz metformin) pa ćemo vidjeti hoće li biti ovulacije....A ja se nekako nadam da bi možda moglo biti ovulacije već u ovom ciklusu (a to kod mene ne ide prije 17.-18. dc) pa ćemo vrijedno raditi i ovaj ciklus
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma