Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Kada na čuvanje? Što je 6+1, 6+5?

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno Kada na čuvanje? Što je 6+1, 6+5?

Još jedna nova presretna trudnica. Ono što me zanima- predajem u školi i sada mi se čini da bih htjela raditi koliko got mogu ali do kojeg mjeseca se preporuča raditi? Posao mi nije stresan, uživam raditi, jedino se bojim jurcanja po hodnicima i slučajnih sudara.
    Za sada super podnosim iako spavam po 3 sata poslije posla, i ne jede mi se baš svašta-preizbirljiva sam. Bila sam pušač ali trenutak kad sam saznala da sam trudna ekspresno sam postala nepušač, bez ikakvih problema i žaljenja- ne bih podnijela da se jednog dana pitam je li neki problem uzrokovalo pušenje, prejak je to motiv.
    Još jedno pitanjce,što vam znači 6+1 ili 6+5, to su mjeseci i tjedni ili?? Ja sam kao u 7. tjednu iako po mojoj računici to je negdje tek 5 i pol- što onda kažem kad me ljudi pitaju koliko sam trudna?

Hvala

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

šest tjedana + jedan dan

šest tjedana + pet dana

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

trudnoća se računa od zadnje mjesečnice, a ne od trenutka začeća, pa od tuda tih cca dva tjedna koji ti nisu jasni

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam radila do 28 dana pred termin.
    i opet bi tako.
    Sa trudnoćom mi je bio sve u redu i nije bilo razloga da prekidam posao.
    Što se tiče jurcanja po hodniku, beba je poprilično zaštićena u tvom trbuhu, a kad on bude već toliko velik i vidljiv vjerujem i da će učenici paziti na to da te slučajno ne lupe.

P.S. mogla sam sve odgovore napisati u jednom postu, fakat ne znam zašto nisam

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Hvala ti tweety!
    A sada sam vidjela cijelu temu posvećenu odlasku na čuvanje pa mi je pitanje suvišno jer s tamo odgovori, samo pretrpavam forum.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •