Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Dopust do 4. rođendana

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno Dopust do 4. rođendana

Curke, na kakvu financijsku naknadu imam pravo ako mi Mirovinsko odobri, nakon porodiljnog do 3 godine (imam blizance), dodatni dopust do 4. rođendana zbog njege djeteta sa težim oboljenjem?

Mirjana S. avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Za mirovinsko neznam,jer smo mi dopust za njegu djeteta tražili na CZSSu. Naknada plaće je 2.000,00 fiksno za sve. Raspitaj se o invalidnini ukoliko smatraš da bi je trebalo dobivati, a i o povećanom dječjem doplatku za dijete sa oštećenjem zdravlja ili težim oštećenjem zdravlja.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Tražila sam povećanje doplatka za Stelu, a onda mi je teta u CZSS predložila da podnesem i zahtjev za dopust do 4. godine (kojeg, ako sam dobro shvatila, odobrava Mirovinsko) obzirom da idemo 2x tjedno na terapiju i da doma vježbamo, a posao mi je sat i pol od kuće i nemam auto pa bi bilo super kad bih mogla još malo ostati doma s djecom, jer nismo sigurni da smo gotovi s operacijama
    Izgleda da sam krivo skužila da u slučaju odobrenja Mirovinsko isplaćuje naknadu, ili neka druga ustanova (zaboravila sam pitati u CZSS)?

Mirjana S. avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Gle,da ne ispadne da te usmjeravam na krivi put,zbilja neznam o mirovinskom...možda i tamo ima nešto,ali nikad nisam čula za mame koje su ostvarile dopust i naknadu preko njih. O nadležnosti CZSSa imaš ovdje: Pravilnik o pravima roditelja djece s težim smetnjama u razvoju. Ako ćeš preko CZSSa moraš proći njihovu komisiju (psiholog, defektolog i pedijatar),ali ništ previše komplicirano i zamorno.

Mirjana S. avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Uspio mi prvi hyperlink,jes..... :D

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Čestitam na prvom hyperu :D

Proučit ću izvadak, hvala!

Sve mi se čini da sam ja nešto krivo shvatila oko toga tko sve rješava zahtjev, moram se sjetiti sve pitati kad me opet pozovu u CZSS.

Hvala ti još jednom na uputama!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •