Več od 99' diagnosticirani su mi policistični jajnici, onda sam mislila da to nije ništa posebno jer i moj gin. mi je rekao da nije to ništa previše egzotično, međutim danas već dvije godine pokušavam zatrudnjeti i ništa. Vrlo bezobrazno gin mi je poručio da nemam šta tražiti više od njega i rekao idite se lječiti pa mi se vratite. GROZNO ISKUSTVO!!!!!
Preko moje kume našla sam ordinaciju dr.Šimunića, tamo su stvarno super makar do sada. MM sada spermiogram asthenoteratozoospermia JA 9.10.07 napravila sam HSG bolilo je ali izdržljivo je bilo (dr.Tomić) tube fala bogu su prohodne. E sada Dr dao mi je plan indukcuje ovulacije i to clomid i inekcije menopur i rekao da ćemo prije pokušati prirodno... to nisam baš shvatila....
odmah nakon Hsg-a išla sam na UZV, kaže dok da nemam ovulaciju međutim danas i jučer sam malo krvarila mislila sam od HSG i zvala Tomića. Govori on da je vjerovatno zbog jače ovulacije (NADAM SE) u svakom slučaju ja i moj muž smo ponovo pokušali pa se možda i posreči, ja imam uvijek vijere.![]()