Citiraj Pliska prvotno napisa
Citiraj daddycool prvotno napisa
Ja još na pregledu nisam imao kiddy AS pa ne mogu pričati o iskustvu ali sam neki dan vidio da se u Zg mogu kupiti u Ilici u PegPerego dućanu i to ako sam dobro zapamtio imaju AS grupe I/II/III po 2099 kn.
Ova u Slo dođe 109 eur sada dok je na akciji. Tamo su ipak cijene dosta povoljnije, a ja sam 20 km od Kopra. Još dobijem i DDV nazad

Sve što sam pročitala do sada su dobri primjeri i zadovoljni kupci Možda skočim danas da je isprobamo sa manekenom u živo. Da vidimo kako njemu legne. Za sada je u jajetu i naučen je voziti se u smjeru suprotnom od smjera vožnje pa se bojim da neće htjeti novu sjedalicu :/
Sad sam tek skužila- infinity je 9-18 kg, a ova naša,comfort pro je 9-36, to je vjerojatno ova koju je daddycool vidio i u zg. Mi smo je isto kupili u baby centru u slo, košta 250 eura, s povratom ddv došlo je dosta manje od tih 2099 kn pa se isplati do slo.
Što se tiče pregleda, ja sam mislila doći s njom na onaj zadnji koji je bio u karlovcu, ali nisam stigla, a i ova sjedalica se zapravo montira svaki put kad staviš dijete u nju, zajedno s djetetom, nije kao druge sjedalice koje mi netko može na pregledu montirati kako treba pa da sam na miru. Ali je stvarno jednostavno, tako da nije problem.