Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Gestacijski dijabetes i druga trudnoća?

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno Gestacijski dijabetes i druga trudnoća?

Gestacijski dijabetes u prvoj trudnoći. Da li imam neke realne šanse da se NE pojavi u drugoj trudnoći? Ima li netko s takvim iskustvom? Kakav savjet? Da li možda pomaže određeni razmak između trudnoća?
    Pročitala sam da se (u teoriji) ne mora pojaviti u drugoj trudnoći? Ima li tko sa stvarnim iskustvom u praksi? :?

Rhea avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Evo moje iskustvo je takvo, u prvoj trudnoći sam imala gestacijski dijabetes, evo sad u drugoj, prolazim bez toga (bar zasad, nadam se da će tako i ostati)

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

imala sam u prvoj, u drugoj trudnoći ću odmah krenuti s low GI prehranom za svaki slučaj

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

imala sam u prvoj, ali kasno su mi ga otkrili pa sam zavrsila s dobivenih 20 kg u trudnoci.
    u drugoj sam se pazila, nisam cekala da me dr upozori na prehranu i dobila sam ga tek u 9.mj trudnoce i to ne tako visok (oko 7). u drugoj trudnoci sam se udebljala 11 kg.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ma i ja naravno mislim odmah započeti s ispravnom prehranom, ustvari i sad ju prakticiram 99% vremena, ali bojim se da to nije nikakva garancija. U prvoj trudnoći sam se cijelo vrijeme hranila po propisu, dobila samo 9 kg, i evo ti gestacijskog dijabetesa.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •