Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: mislim da je gotovo.....

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno mislim da je gotovo.....

Danas je Mateo navrsio 11.mj, i ovo mu je drugi dan da nece cicu. Do sad smo dojili uvijek kad je htio i koliko je htio, moram reci da je to posljednjih mjesec- dva bilo jednom tokom dana te ujutro i navecer jednom. A znalo je biti i dana da bi cicao samo jednom. Dohranu je jako dobro prihvatio(poceli smo s 5 i pol mj.) od prvog dana voli jesti, posljednjih mjeseci ipak vise preferira ono sto moze sam staviti u usta
    Jako je veselo dijete, puno aktivan, lijepo spava i danju i nocu, znaci ne vidim nikakav problem. Sad me samo zanima, ako on stvarno vise nece cicu( ja mu je i dalje nudim svako malo, a nece) dali mu moram davati adaptirano mlijeko ili??? Inace ovdje u Svicarskoj vele da vec od 10 mj. mogu davati 2/3 kravljeg pomijesanog s 1/3 vode, al ja ipak rade ne bih jos pocela s kravljem svaki dan. Treba li mu mlijeko obavezno kao obrok? Ima 3 obroka kroz dan, cesto i izmedu jede neko voce. Mislim da nije strajk u pitanju, jednom smo imali takvu situaciju pa prezivjeli. Sad nece ni glavu k sisi okrenuti a kamoli usta otvoriti.
    Jos da velim da sam jakoooo zalosna sto je ocito dojenje gotovo, kad samo pomislim da vise necu gledati kako okrece okicama kad slasno mljacka mlijeko...evo vec mi naviru suze, jako mi je tesko zbog toga. Ipak sam sretna sto smo izdrzali i ovih 11mj., dojili smo uz pomoc sesirica i izdajanja pa mislim da moramo biti oboje zadovoljni. Al svejedno, jako mi je tesko....

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Mislim da s 11 mjeseci bez problema može jesti jogurt i sir. Ako ti ide izdajanje, možeš mu ponuditi mlijeko iz šalice ili u nekom obroku sa žitaricama.

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Mlijeko mu u toj dobi sigurno treba i ovaj savjet s izdajanjem (kad vec imas iskustva u tome) mi se cini dobar:
    Ako ti ide izdajanje, možeš mu ponuditi mlijeko iz šalice ili u nekom obroku sa žitaricama.
    Glede drugog mlijeka, najbolje je da pitas pedijatra.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •