ja, nadam se , počinjem raditi i za moju curu sam smislila kao najbolje rješenje da ju vodim kod jedne tete koja ima dvoje svoje djece i još čuva jednog malog i svi su tu negdje starosti! ne bih u jaslice, zbog kojekakvih viroza i prehlada, ovdje ih je manje i mislim da će se bolje adaptirat s obzirom na to da je SKROOOOOOOOOOOOOOZ navikla na mene jer sam svo vreme do sad, znači 2,5 godine bila s njom kod kuće. kakva su vaša iskustva?
i ako ima topic na tu temu, molim, preusmjerite me![]()

Odgovori s citatom
teta čuvalica neka čuva do 15 h moje dijete ,a a ja ću ju onda se skoncentrirat na kvalitetu čuvanja i uložit se u nju maksimalno!
i ne pita za mene već se lijepo s njima igra. tada sam shvatila, ovo za kontakt 1 na 1. ako curica ima 2,5 godine, to je vec skoro tri, i mislim da je u svakom slucaju bolji prelaz od cjelodnevnog boravka s mamom ovakav aranzman, gdje ce ta zena biti neka vrsta mame toj djecici.
... ovako, idemo korak po korak. nagodinu ćemo vovo za kontakt 1 na 1. ako curica ima 2,5 godine, to je vec skoro tri, i mislim da je u svakom slucaju bolji prelaz od cjelodnevnog boravka s mamom ovakav aranzman, gdje ce ta zena biti neka vrsta mame toj djecici.