kako kaže naslov hitno nam trebaju jaslice jer sam dobila ponudu za posao a nemamo nikoga da čuv karla. da li netko zna ima li edi slobodno mjesto ali negdje na trešnjevci i oko nje. Unaprijed hvala!!
kako kaže naslov hitno nam trebaju jaslice jer sam dobila ponudu za posao a nemamo nikoga da čuv karla. da li netko zna ima li edi slobodno mjesto ali negdje na trešnjevci i oko nje. Unaprijed hvala!!
Ovaj vrtić je na upisima proljetos primio skoro svu djecu:
http://www.vrtic-bajka.hr/
Radila se nedavno i revizija upisanih, pa bi se možda našlo mjesta.
dalm@ hvala ti, nadamo se da će nam se javit još netko pa da ćemo izabart onaj koji nam se učini najbolji.
Vrtić Frfi, Jarun 50 - imaju svoj web, pa možeš vidjeti kontakt
djecji vrtici zagreb
Tu je popis svih vrtica. Negdje sigurno ima mjesta![]()
mali karlo teško da ćeš moći puno birati
od moje prijateljice maleni je rođen u 10 mjesec, i još uvijek je na listi čekanja za naš kvartovski vrtić (starija curica joj inače ide u taj vrtić već 5 godina)
uglavnom ovih mjesec dana zvala je gradski ured, pa niz vrtića i nigdje ništa
prošli tjedan joj je ipak jedan vrtić javio da ima jedno mjesto
tako da se spremiš na zvanje i obilaženje
znam da neću baš moći birati ali nadam se da će bit mjesta u nekon privatnom vrtiću jer mi nije toliko bitno jeli državni ili privatni. Joj tako me strah njegovog polaska u vrtić jer je jako vezan za mene i nikad još nije zaspao bez sise u ustima.
Ma moguce je i da budes nasla mjesto u drzavnom vrticu. Mi smo isto uletjeli usred godine.
Naravno da brines, velik je to korak za njega, a i za tebe. Ali bit ce sve ok. Dobro on zna od koga ce traziti sisu![]()
Vrtić Mirjam Weiller prima djecu cijele godine!
a di je taj vrtić. Predali smo papire za vrtić "Bajka" pa sad čekamopinta prvotno napisa
E baš htjedoh napisati!pinta prvotno napisa
Mi krenuli ove godine, pa ipak odustali, ali ćemo dogodine!
Mogu dojmovi?momtobe prvotno napisa
evo link za vrtić ovdje
sanja![]()
marči, tnx
vidjela sam njihove stranice, ali me zanima i neko iskustvo iz prve ruke.
namjeravamo u sljedećih mjesec dana malo obići privatne jaslic/vrtiće u potrazi za mjestom za K.
Mi smo također imali isti problem jer smo doselili u Zagreb u rujnu i tražili jaslice za malenog. Uspjeli smo ga upisati u waldorfski vrtić "Vitica" u Rockfellerovoj. Jako smo zadovoljni i preporučujemo, ako još niste našli jaslice. Možeš nazvati i provjeriti da li imaju mjesta, s obzirom da jedno djete odlazi, ali ne znam da li postoji lista čekanja.Sretno