Ne nalazim u pretrazniku temu slicnog naslova, pa otvaram novu. Ako vec postoji, sori, nisam je nasla.

Moja je beba sad skoro mjesec dana i imamo velikih problema s grcevima.

Bili smo kod pedijatra s njenih 2 tjedna i on je rekao da nema sumnje da je rijec upravo o grcevima. No, tad situacija nije bila tako teska, napade bolnog placa imala je po pola stata, sat i to ne svaki dan, uglavnom kasno poslijepodne. No, kako vrijeme ide, sve je teze. Pretprosle noci grcevi su trajali 11 sati, poceli kasno popodne do rano ujutro, sinoc su trajali nekih 6 sati i nakon mirne noci, ponovno jutros oko 11. To je ono sto me zbunjuje - mogu li grcevi "napadati" u bilo koje doba dana?

Svugdje nalazim podatak da je rijec o popodnevnim i vecernjim uzasima, ali ne i da se to moze dogadjati ujutro i prijepodne, pa se sad brinem. Da je inace rijec o grcevima, jasno vidim po skupljanju nozica, stisnutim sakicama i bolnim vriskovima usred sna ili nakon hranjenja. Moja beba nema temperaturu, dobro jede kad nije pod napadima grceva, lijepo spava i sve se cini savseno osim eto tog teskog detalja.

Molim vas za savjet i podrsku, misljenje...