Fantastično! Budem i ja onda za privremeno ofarbala duluxom. Što se mm-a tiče, njemu je i samo bijelo okrečeni zid kako je sada super. Da, naravno, kada on ne kuha!
Kovrčava, daj ipak sliku svoga bijelog sa silikonom da vidim kako to izgleda.
Fantastično! Budem i ja onda za privremeno ofarbala duluxom. Što se mm-a tiče, njemu je i samo bijelo okrečeni zid kako je sada super. Da, naravno, kada on ne kuha!
Kovrčava, daj ipak sliku svoga bijelog sa silikonom da vidim kako to izgleda.
gita75 please još malo detalja o načinu održavanja, zanima me jel zid možeš baš brisati mokrom spužvicom?
smiješ staviti mrvu deterdženta?
svakodnevno to prebrišeš?
ja već dugo razmišljam o toj opciji, pločice su mi zadnji izbor...
moram napomenuti da sam ja stvarno aljkava dok kuham!
ono, nema tu polako, da se ne prska, ne prosipa, kod mene
leti sve na sto strana!
A čuj, šlampavija od mene sigurno nisi, a moj zid je još čist.
Da, briše se mokrom spužvom, može i s deterđentom.
Evo zid mi je pofarban dva mjeseca i još uvijek izgleda savršeno. Pošpricam ga svaki put kad kuham, nisam baš pažljiva, a nemam ni odgovarajuće poklopce za tave pa sve šprica.
Gita, daj ufotkaj pliz!
Kovrčava mi je poslala slike.Prekrasno izgleda!
ma nije staklo baš tako skupo; nije kako je bilo kad je tek počelo.
meni je genijalno što ovi rade
http://www.bokart.net/
Ma nije više tak skupo, slažem se, ali jednostavno nas je cijela adaptacija uvaljala do grla.
Nisam više imala ni volje ni para za to staklo. Možda ga stavim za pet godina kad se financijski i duševno oporavim.
to ti vjerujem![]()
gita75 hvala , jer nisam bila sigurna koliko bi za mene to bilo dobro. sad kad kažeš da ni ti nisi od onih žena koje to umiju polako i pedantno, bez da im kapne mrva umaka il ulja il bilo čega, ok...
Poštovana, baš mi je drago da sam naišla na ovaj post... Da li bi mi mogli poslati broj tog staklara? Pitala sam jednog u Zgb i kažu najjeftinije je od 1200 m/2...... a vidim da to nije realna cijena....
Ja bi to htjela napravit i trazim vec neko vrijeme staklara. Da li mi možete preporučit nekog?
Da malo osvježimo temu
Jel ima neko preporuku za firmu koja se bavi proizvodnjom kaljenog stakla? Adaptiramo kuhinju pa bi uzeli komad samo iznad štednjaka
Da li za staklo imate kakvu garanciju?
Moj majstor koji mi je radio kuhinju preporucio mi je covjeka s kom suraduje samo sto ima firmu u Sloveniji.
Staklo sam cekala 2tj.
Posljednje uređivanje od mašnica : 03.09.2016. at 12:46