dakle, imam bebu staru 7 mjeseci, beba doji od prvog dana bez problema jer smo probleme savladavali na prvoj kćeri s kojom smo se vratili isključivom dojenju nakon prva 2 mjeseca dohrane.
muči me naime što beba ima zadnja 2 dana po 2 zelene stolice dnevno. počeli smo s hranom na vijeme(voće povrće...) ali beba baš to ne prihvaća sjajno i pojede svega nekoliko žlica prijepodne a i tako popodne. dajem joj i kupovno i domaće ravnopravno-ono što procijenim da mi je zgodnije. ne pije čaj, ali hoće popiti vode na žlicu.
doji cijelu noć od kad smo došli iz bolnice spava s nama u krevetu i cica.
jasno mi je da bi trebala više jesti hranu, ali sad me i muči da li je već gladna. Mlijeka ima, ne u slapovima, ali ga nikada u slapovima nije ni bilo. neznam što ću.već sam lagano zabrinuta. aha, -popiškane pelene u zadnjih par tjedana slabije, ali to i tako nije više mjerilo jer smo počeli s hranjenjem na žlicu.
pretražila sam malo topice zelene stolice ali nisma našla odgovor na svoj problem. pa pitam, da li je moguće da je beba gladna. dakle zadnjih 2,5 mjeseci dobila je 1 kg, to mi se čini malo, ali pedijatrica niš nije kometirala (sa 4,5 mjeseci je imala 7 450 grama a sada na kontroli sa 7 mjeseci 8 450 gr),
što mi je činiti?