Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: U kupnji novih cipela!

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno U kupnji novih cipela!

Mi imamo problema kod kupovine novih cipela. Niti jedne mu se kao fol ne sviđaju, odnosno uopće ih ne želi probati.
    Pri ljeta sam mu htijela kupiti sandalice, ali nema šense.
    Koje god bi mu stavila na nogu i to u čarapici to je vriska, plač.
    Tako da je cijelo ljeto hodao u ćarapama i tenisicama.
    Onda su mu tene postale male. I naravnoi kupili smo iste takve samo veči
    broj jer niti jedne druge opet nije htio probati. Sva sreča imali su taj model
    u večem broju.
    Sada stiže zima i moramo kupiti cipelice i čizme.
    Sve se bojim kak bu to završilo? Ali oped ne može hodati u tenama po zimi.
    Zanima me dali je neko imao takvih problema i kako ste ih riješili?
    Ili je to opet možda neka faza koja će nadam se proći, iako već dosta traje od 5mj.!

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

i kod nas privikavanje na novu obucu ide malo teze...
    uglavnom ga dobijem na foru:"vidi kako su ti lijepe cipele, bas si zgodan..."(naravno kad ih uspijemo obuci)
    pa onda on ode do ogledala i kaze:"Kristijan lijep"

neki dan ga spremim i da cu mu obuti cipele a on u plac, nece cipele nego patike
    tako smo isli u grad u necemu na sto bas i ne pase obuti patike

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

pretpostavljam da je samo faza
    inace, mi kupimo bez problema cipele, ali kad dodjemo kuci ona zeli nositi samo tenisice

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Marko isključivo hoda po vani u gumenim bucama

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

I moja cura baš ne voli isprobavati i u zadnje vrijeme stalno hoće nositi papuče, ali još uvijek pali fora da će Tea biti jaaaaako lijepa u novim patikama ili cipelama i onda ih bez problema stavimo, a poslije se čak i hvali da ima nove patike

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Držite fige sutra idemo kupovati cipelica za zimu. 8)

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj domy prvotno napisa
    Držite fige sutra idemo kupovati cipelica za zimu. 8)
    ~~~~~ da sve bude 5
    Ja nemam s tim problema,moja bi cak svako malo kupila nove ,neki dan kaze "mozete mi te vi kupiti nove cipele?"
    I kad dobije nove,one od prije vise i ne gleda :? .
    Ne vadim vam mast,samo mi ponekad nije jasna :? (mislim sva sreca da je takva ali :? )

Vodenjak avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ajme, kao da sam ja pisala. Marin je išao dva dana u papučama u grad jer nije htio obuti niti jedne cipele. Zbog užasnog vrištanja i plača pri kupovini cipela, najčešće ostavim kauciju i ponesem ih doma pa ih doma probam i ako ne odgovaraju vratim. Ima široku nogu i visok rist pa teško nalazimo odgovarajuće cipele.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Mi nema sanse da vise kupimo cipele zajedno s njom.Ni jedne ne zeli sama odabrati, ne zeli probati, place u ducanu, ne zeli nista na nogu, bjezi, ...Isto je s novom odjecom. teta u ducanu nas je utjesila da je puno takvih. Mi mislili da je jedonstven primjerak da na takve budalastine radi scene.
    Sad kupimo donesemo doma, plač, cika , vriska , ne dolazi u obzir novo - nikako.Nakon sta obucemo na silu i vidimo da je broj o.k. -zadrzimo. Par dana pricamo price i bajke o cipelama, kako su ljepe, da takve nose princeze,..bla, bla. Na silu oblacimo, ona place i svlaci. I prihvati ih nakon par dana siljenja i sama prica kako su lijepe,divne, da takve Pepeljuga nosi i princeze.... I tako je svaki put. Te koje nije nikako zelila sad ne da i ne zeli nove. I svaki put ista prica i isti nacin. Nazalost, na silu.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

I kod nas faza traje otkad je nucila reci NEĆU TO! Nekakvih godinu dana.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

H prosle zime nikako nije htjela isprobati cizme. Bili smo King Crossu i ja tamo ugledam Djeda Mraza. I zamolim ga joj kaze da se nove cipele moraju probati. I tako, uzme on nju, i kaze kako smo dogovorili. Od tada sva sretna i vazna isprobava i kupuje cipele jer je Djed Mraz to rekao.

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Sa tom djecom moraš stvarno biti domišljat. Bili, htio probati kupili.
    Bile su u dučanu neke igračkice pa se on igrao dok smo mi oprobavali.
    Bar se nismo blamirali u dučenu.
    E sada ćemo vidjeti kak če biti kada ih trba obući. Morat ću nešto dobro smisliti poput djeda Mraza i čzmi.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

mi nemamo frke-toni obozava obucu ,jedino nekad hoce nositi odredjene cipele,ali u ducanu -to je na mamu - sam se sjedne i isprobava koliko treba 8)

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Moja hoće samo roza stvari, između ostalog i cipele. A mama je nagovara na neke koje se njoj (mami) sviđaju, ali princeza hoće samo roza, roza, roza...

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Joj,ja onda imam sreću!Grga je oduševljen kad mu idemo kupovat cipele ili robicu i sve živo hoće probat i stvarno si sam bira što mu se više sviđa-obično mu ponudimo dvije majce ili dvoje cipele pa on izabere koje mu se više sviđa i to mu kupimo i onda to rado nosi i voli.
    A tko bi reći za malog muškića čiji tata pozeleni nakon što proba jedne hlače u dućanu!

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

moju na sriću još nije uhvatila faza "neću probat", "neću nosit novo".
    naprotiv, ona bi mogla svaki dan šetat po dućanima (ma na kolika se samo ubacila :/ ) i isprobavat robu. ali jedino i samo u kabini. neće dite nasrid dućana ni cipele skinit
    doma je dovoljno da joj kaže:aaaa ma čija je ovo nova majica/gaće/cipele. ta će to odma obuć. :D

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

onda mi imamo sreće..naša cura(baš eto jučer) je htjela probati cipelice..bili u cicibanu i sjedila je dok smo probavali.kao tamo fol ne sviđaju joj se ali kad smo izašli van sva ponosna kaže "nove papuče"

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Evo i on je napokon prihvatio nove cipelice.
    Prvo ih nije htio, pa sam jednom odlučila da nemre van ak njih ne obuče i da vidiš kak se predomislio i obukao ih. Sad ih bez problema obuče, hvala bogu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •