Od kad sam prije dva mjeseca rodila treći put,skroz sam bolesna,pokupim sve što se u vrtiću nudi.Mislim si da je opet bolje da ja pokupim nego djeca
,ali ne mogu s troje djece funkcionirati kad sam svako malo u temperaturi,skroz s punim nosem,promuklim glasom,užasnom glavoboljom...
![]()
U tjedan dana već me primila druga viroza,jučer sam skoro na hitnoj završila zbog visoke temperature i užasne glavobolje.A uz to i dojim pa se bojim i za bebicu da ne pokupi nešto od meneNapominjem da prije nikada nisam bila bolesna,čak me se ni gripa nije primila
,ali sad mi je valjda imunitet skroz na nuli,ne spavam pa automtski nemam ni potrebe za hranom,izgubila sam 17 kg u dva mjeseca.
Čitala sam puno o reviti,tražim sve moguće informacije i nikako ne mogu naći podatak gdje kupiti i koliko uopće košta,a koliko sam primjetila,hvaljena je na sva usta.Čak sam i ovdje na forumu našla dovoljno informacija o njoj.
Ajde mi recite vi koje koristite revitu-koju mi preporučujete da bi bila dobra i za mene i za stariju djecu,pretpostavljam da ako to smiju koristiti trudnice mogu i dojilje,kako doći do nje i koliko košta?
Hvala unaprijed![]()