Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: Revita

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno Revita

Od kad sam prije dva mjeseca rodila treći put,skroz sam bolesna ,pokupim sve što se u vrtiću nudi.Mislim si da je opet bolje da ja pokupim nego djeca ,ali ne mogu s troje djece funkcionirati kad sam svako malo u temperaturi,skroz s punim nosem,promuklim glasom,užasnom glavoboljom...
    U tjedan dana već me primila druga viroza,jučer sam skoro na hitnoj završila zbog visoke temperature i užasne glavobolje.A uz to i dojim pa se bojim i za bebicu da ne pokupi nešto od mene Napominjem da prije nikada nisam bila bolesna,čak me se ni gripa nije primila ,ali sad mi je valjda imunitet skroz na nuli,ne spavam pa automtski nemam ni potrebe za hranom,izgubila sam 17 kg u dva mjeseca.

Čitala sam puno o reviti,tražim sve moguće informacije i nikako ne mogu naći podatak gdje kupiti i koliko uopće košta,a koliko sam primjetila,hvaljena je na sva usta.Čak sam i ovdje na forumu našla dovoljno informacija o njoj.
    Ajde mi recite vi koje koristite revitu-koju mi preporučujete da bi bila dobra i za mene i za stariju djecu,pretpostavljam da ako to smiju koristiti trudnice mogu i dojilje,kako doći do nje i koliko košta?
    Hvala unaprijed

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja sam koristila Revitu poslije prve trudnoće. 5-6 mj. nakon poroda dobila sam prvi put alergije na sve i svašta. Dojila sam dijete u tom periodu i za jačanje imuniteta dok. mi preporučila revitu. Uzimala sam je nekih par mjeseci Revitu standard i revita Fe u kombinaciji. Standard 3 x dnevno a Fe 1-2 x dnevno.
    I dalje imam alergije ali mislim da mi je pomogla jer nije otišlo dalje i naravno ojačao mi je imunitet, čak sam sinu davala umjesto čaja. Često sam znala iscijediti limun ili narandžu a super za je piti.
    Revita Fe je super jer nemaš problem sa probavom kao kod drugih preparata za željezo.
    U Zagrebu je u Horvaćanskoj 29 tel.363 0284
    Jedina glupost po meni je što se moraš učlaniti. Ja sam kupovala preko kume i tad je 0.5kg koštalo 100 kn.
    Opet sam rodila prije par mjeseci i osjećam da mi pada imunitet, podsjetila si me da ponovo probam.

kasiopeja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Mi smo je koristili u par navrata. Ja bi imala osjećaj da stvarno imam neke koristi al sam uz nju koristila još i neke druge preparate. Jedino se nisam nikako mogla naviknut na meni, preslatki okus,osobito ujutro natašte, a kad smo uzeli onu za dijabetičare, ta mi je bila još strašnija za popit zbog udjela umjetnih sladila.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

@monax,puno hvala
    veliš,treba se učlaniti.A ako netko osobno dođe tamo? Imam tetu u Zg pa sam si mislila nju poslati

@kasiopeja,zar se mora piti ujutro natašte? :shock: Ja isto ne mogu podnijeti slatko,pogotovo ne ujutro.

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Treba neko otići, al može prvo provjeriti radno vrijeme. Neka proba kupiti bez učlanjenja, možda se sad nešto i promijenilo. Ja sam kupovala prošle god. Bilo mi je glupo učlanjenje jer je članarina tad bila oko 150 kn. Valja ti probati. A odi i kks i Fe provjeriti i ja namjeravam uskoro.

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Ja sam kupila bez učlanjanja. Otišla tamo, (to je Shopping centar Horvaćanska, preko puta studentskog na Savi) popričala s gđom koja tamo radi i ona mi napisala na sebe...
    Drugi puta sam isto rekla gosponu nek piše na nju...
    Ak se učlaniš dobivaš gratis ne znam točno koliko pa ti se to isplati ako ćeš ju puno kupovati. Provjeri radno vrijeme jer je neko čudno koliko se sjećam, od dva ili dvokratno, znam da sam jednom došla usred dana kad nisu radili

I moram spomenuti- ja nisam oduševljena Revitom. Isto sam čitala kak je super, dobila preporuke, kad ništa ne pomaže to sigurno hoće... Popila sam mislim probno jednu malu pa kao ajde možda je premalo pa uzela dvije velike i uz to sam trošila i Revitu Fe i nisam vidjela nikakve promjene ni na sebi ni na starijoj maloj... Tj. jednako smo puno bile bolesne kao i mala koja nije pila (ali je valjda dobila preko mog mlijeka)

To je samo moje mišljenje nakon popijene 2.5 kutije da zapravo ne pomaže jer možda bi stvarno bilo još gore (ako je uopće moglo biti gore od toga da je od prve jesenske do zadnje proljetne svaka viroza bila naša)

Gost

Početno

Ja sam 05.11.2007 11DC-a bila na UZV i doktor iznenađen , nema ni jedne ciste , eh sada jel to od Revite ili ..........ne znam ali znam da sam presretna :D
    Prvenstveno smo je kupili zbog suprugovog spermiograma oligoasthenozoospermia , ali uz njega i ja sam pila i nekako mi se čini da mi dijagnoza više nebude bila PCOS .A žena mi je rekla da imaju i puno Revita beba , tj ,osoba koje nisu mogle začeti prirodnim putem već oplodnjom i na kraju su dobili bebu prirodnim putem .

Gost

Početno

Hop :D

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Čestitam
    Bilo od revite ili ne, glavno da si sretna.

tomita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Zna li netko kontakt distributera Revite u Osijeku ili okolici?
    Može na pp.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

tomita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Još uvijek tražim kako doći do Revite.
    Ovi brojevi s linka se više ne koriste.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

A meni stoji vise od pola kutije Revite na polici, neda mi se pit... Sram me bilo!

Btw. ako netko iz zg-a treba, moj svekar je distributer pa...

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Moja mama je dobila Revitu, e sad, nisam takvo nešto nikad konzumirala, piti ili ne? Imunitet mi je u komi, pa bi mi možda pomoglo...možda...

Treba iskustva iz prve ruke, a ne ono kaj piše na njihovim stranicama.

Hvala

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Natalija prvotno napisa
    Moja mama je dobila Revitu, e sad, nisam takvo nešto nikad konzumirala, piti ili ne? Imunitet mi je u komi, pa bi mi možda pomoglo...možda...

Hvala
    Piti, definitivno, stvarno je dobra stvar. Ja znam jako puno ljudi koji ju piju i svi imaju samo pohvale. U svakom slucaju, skodit ne moze. I ja bi da se sjetim ponekad a ne da mi stoji bezveze.

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Vidim da je tema na zdravlju odraslih ali moram napisati.
    Sven ju je pio 2 mjeseca i stvarno nije nijednom bio bolestan. Do tada non stop.
    Prestao je piti zbog kiselog pH jer njegov pH urina mora biti lužnat.
    I tek kada je prestao smo skužili da je počeo normalno kakati. Do tada je konstantno imao ne proljev, ali vrlo mekanu stolicu i to 2-3 puta dnevno. Nismo povezali sa Revitom nego tek kada ju je prestao piti.
    Eto, čisto da znate ako vam se dogodi isto.

tomita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Natalija prvotno napisa

Hvala
    Evo gdje se na forumu još pisalo o Reviti: Matična mliječ ovdje imaš iskustva iz prve ruke.
    Mi smo uspjeli nabaviti Revitu. Nadam se da će Zvrndalu pomoći u jačanju imuniteta, jer otkako je u vrtiću stalno je bolestan.

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moja mlađa curka voli Revitu i pije je svaki dan (1-3 čaše, kako kad), dok se starijoj ne sviđa i češće je ne pije nego pije

ne znam da li to ima veze, ali sad je starija bila u gadnoj virozi, temperatura joj je trajala 5 dana i završila je sva iscrpljena, dok je mlađa imala niže temperature (rijetko smo i morali spuštati iako je sve skupa trajalo 4 dana) i bila je manje više super općeg stanja :?
    za Novu godinu mi je bila bolesna samo starija curka

e sad, mlađa voli piti i sok od bazginih bobica koji je isto odličan za imunitet, dok ga starija ne voli - pa možda nije u pitanju Revita nego sok

što se kakanja tiče, mi smo zahvaljujući Reviti prestali piti Portalak :D

u svakom slučaju, koristit ću je i dalje - odmogla nam nije, mogla je samo pomoći

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •