-
Ja sam kupila bez učlanjanja. Otišla tamo, (to je Shopping centar Horvaćanska, preko puta studentskog na Savi) popričala s gđom koja tamo radi i ona mi napisala na sebe...
Drugi puta sam isto rekla gosponu nek piše na nju...
Ak se učlaniš dobivaš gratis ne znam točno koliko pa ti se to isplati ako ćeš ju puno kupovati. Provjeri radno vrijeme jer je neko čudno koliko se sjećam, od dva ili dvokratno, znam da sam jednom došla usred dana kad nisu radili
I moram spomenuti- ja nisam oduševljena Revitom. Isto sam čitala kak je super, dobila preporuke, kad ništa ne pomaže to sigurno hoće... Popila sam mislim probno jednu malu pa kao ajde možda je premalo pa uzela dvije velike i uz to sam trošila i Revitu Fe i nisam vidjela nikakve promjene ni na sebi ni na starijoj maloj... Tj. jednako smo puno bile bolesne kao i mala koja nije pila (ali je valjda dobila preko mog mlijeka)
To je samo moje mišljenje nakon popijene 2.5 kutije da zapravo ne pomaže jer možda bi stvarno bilo još gore (ako je uopće moglo biti gore od toga da je od prve jesenske do zadnje proljetne svaka viroza bila naša)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma