Čestitke sretnim roditeljima!
Malene seke dobrodošle, da što prije dođete kući![]()
![]()
Čestitke sretnim roditeljima!
Malene seke dobrodošle, da što prije dođete kući![]()
![]()
Curice, dobrodosle![]()
!
Cestitke ponosnim roditeljima![]()
Drage male curice, dobro došle u Splitsku toplu, sunčanu jesen!
I što prije otišle doma![]()
![]()
Čestitam :D
:D :D
Čestitke!
Malim mrvicam želim da čim prije dođu u toplinu svoga doma.
![]()
![]()
čestitam od!
čestitam od srca![]()
Čestitam!
Čestitke od![]()
Zna li netko sto je s npjaksic i njenim bebicama?
Evo me draga Cvita![]()
Zahvaljujem se na čestitkama i dobrim željama,nas tri smo super,ja doma,a curke još u inkubatoru.
Sve se odigralo tako brzo da mi se još uvijek činin da sanjam:točno dva mjeseca prije termina su me probudili bolovi u leđima koje ja naravno nisam povezala s trudovima tako da sam provela par sati pitajući se da li je to to.Kad sam nazvala dr-a on je rekao da polako krenemo na trajekt za St.Kapetan je dao gasa koliko je mogao,a mene su drmali bolovi svakih par minuta do bolnice,tamo su me priključili na tokolizu,tako da se sve smirilo,ali samo do sutra ujutro kad je pukao vodenjak,pa sam dobila ljekove i u predrađaoni provela 7 sati,ležala na leđima u bolovima priključena cijelo vrijeme na ctg i čekala 5 sati popodne da me odvedu na carski.I tako sam postala mama dvije preslatke,male djevojčice,guste crne kosice koje su odmah počele same disati i sad su obje u istom inkubatoru,stisnu se jedna uz drugu,a ja izgaram od želje da ih što prije mogu dodirivati i maziti.
Drage moje želim vam svima da što prije osjetite ovo ludo uzbuđenje i ovoliku količinu ljubavi za koju nisam vjerovala da je moguća![]()
npjaksic suuuper, ajme koji osjećaji :D :D :D Čestitam tebi i TM, a malim princezicama jedan veeeelikisa željom da što prije dođu svojoj kući da se mazite i pazite svi četvoro :D :D :D
:D :D :D :D
Super za srecu koju ste osjetili, pa jos dvostruku.
Ljubi svoje male princeze i zelim ti da ih sto prije primis u svoje toplo narucje!![]()
![]()
:D :D čestitam![]()
Čestitam sretnim roditeljima dvije preslatke curice i želim vam što brži "reunion" na vašem lipom otoku![]()
!
N. baš mi je drago da si konačno upoznala te osjećaje i nadam se da ćete vrlo brzo biti svi zajedno uživajući jedni u drugima![]()
![]()
prekrasno, prekrasno![]()
![]()
Neka ti tvoji mali zamotuljci što prije dođu kući![]()
Baš sam sretna zbog tebe/vas![]()
pričaj nam o bebama? kako napreduju? hoće li uskoro doma?
![]()
Ovo je za rastopiti se! Čestitam vam!
Curkicama da što prije dođu natrag mami!![]()
...preslatko, mišeki mali...npjaksic prvotno napisa
i da čim prije dođu u tvoj zagrljaj.
nadam se da ćete uskoro biti sve zajedno![]()
![]()
cestitaaam :D![]()
![]()
Ma super, npjaksic! :D Znaci odmah su samostalno disale, bravo! Tako mi je dargo da su dobro.
prekrasno npjaksic, da male curke što prije dođu doma![]()
Baš super npjaksic! Čestitke! :D
Želim vam brzo stiskanje doma!!!![]()