Pokazuje rezultate 1 do 30 od 30

Tema: UGRADBENI APARATI - koji

stelerina avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno UGRADBENI APARATI - koji

Radimo kuhinju i kupujemo sve aparate, odnosno frižić, pečnicu i ploču (3plin+1 struja) sad me zanimaju vasa iskustva.
    Najvise me brine taj ugradbeni frizic... Stalno se odlucujem i odustajem, nikak se smislit.
    Pa zemske drage cekam vase preporuke i iskustva za sve

Osoblje foruma pujica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

a zakaj ne ostavis frizider vani - bar danas ima stotine njih koji toliko lijepo izgledaju da ih ne treba skrivat iza fronte (ja imam sve drugo ugradjeno, ali je frizider vani pored i skroz dobro izgleda)

a marke aparata - ful sam zadovoljna s whirpoolom i electroluxom (candy i lg su konstantno nesto rikavali)

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja sam naručila pećnicu i ploču od Whirlpoola (btw. što će ti struja - i ja sam ju htjela, pa sam odustala). Za pećnicu sa gledala samo da ima 3 stakla na vratima, a za ploču da ima gusnatu rešetku.

Frižider neću ugradbeni. Trebam još kupiti perilicu, jako su mi skupe ugradbene, pa ne znam još koju ću.

www.bijela-tehnika.hr ovo ti je zgodno za pretraživanje.

kajsa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ja imam sve ugradbeno.
    ne kužim zašto te je strah ugradbenog frižidera? zbog ventilacije/pregrijavanja ili ....?

stelerina avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

kuhinja, d.boravak i blagavaona je sve jedna prostorija, pa mi se nekako bolje uklapa ugradbeni :/ al nikako se smislit nesto izmedu ovog

http://img264.imageshack.us/my.php?i...elap111iv6.jpg

i ovog

http://img341.imageshack.us/my.php?i...elap912db6.jpg

stelerina avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Za sparet bi ostavila jedan ringl na struju u sl. da mi nestane plina (plin je na bocu, nije zemni), a za frizic ugradbeni uvijek me frka sto se tice odrzavanja i tog kvarenja, ne znam na koje karakteristike da obratim paznju kod kupovanja tog ugradbenog frizica

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Mi smo prije nekih 3,5 gdine radili novu kuhinju, isto je zajedno sa DB. Imamo bijelo sivu kuhinju sa alu detaljima, pa smo kupili srebrni fridž, super se uklapa ali imam malu kuhinju pa mi je prostor iznad neiskorišten, drugi put bih ugradbeni.
    Ploča nam je bosch 3/1 inox jer imamo zemni plin, ploča je super ali bih ja drugi put staklokeramičku, samo struja, ovo mi je tlaka čistiti, odvajati...
    Pećnica isto bosch, duplo staklo, ja zadovoljna, vrata nisu sasvim hladna ali sa baš ne možeš opeći.
    Ranije smoimali samostojeću suđericu45 cm, sad imam whirpool ugradbenu, tiho radi dijelom i zbog toga jer je ugrađena. Nadam se da sam pomogla

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Candy!
    Suđerica, staklokeramika ploča za kuhanje i pećnica i super zadovoljni.

Osoblje foruma pujica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

meni je ovo ljepse

niccoleta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mi smo kući imali ugradbeni i bio je ok, a sad ja imam bijeli (ovi u boji su bili skuplji, Gorenje, a i nisam sigurna sad jer ostaju packe po njemu).
    Al s ovim nisam zadovoljna jer su mi evo u 1.godinu otišle 2 police i to kad sam ga prala jednom, ja poludila, u zadnje vrijeme nisam zadovoljna gorenjem, ne znam šta im je, ali mi veš mašina na 95 ne opere na krpi mrlju od kave, svašta.
    Gledaj da ti je to sve ako stavljaš srebrno dosta osjetljivo, ja imam napu koja se izvlači, vidi se samo onako jedan dio i em ga zuji, em moram pazit kako ju uvlačim, jer ako je samo gurnem ostanu mi fino otisci, eh, ja pazim, ali MM
    perilicu suđa zaova ima da se vide one tipke vani i to je srebno, ne znam jel to inoks, ali katastrofa izgleda.
    Ona bijela su najzahvlanija, ovo je koma, samo što biramo izgled, ali strašno.... mogu stalno glancat napu, rernu, štednjak

niccoleta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

jel to tvoja kuhinja što je na slici....?
    samo bih predložila za ručke od hladnjaka na drugu stranu jer kad kuhaš ovo je nezgodnija varijanta (bar mislim) ali vidim da je stol na drugoj strani pa je opet zgodnije kad se jede i vadi iz njega da je s te strane, ali dok kuhaš nezgodije je..... bar po meni (ne znam jel to ima kakve veze ili je samo usporedba ta slika)

stelerina avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Da, moja buduca kuhinja :D vrata od hladnjaka su i trenutno na drugoj strani , na ovoj slicki je krivo nacrtano

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj stelerina prvotno napisa
    Da, moja buduca kuhinja :D vrata od hladnjaka su i trenutno na drugoj strani , na ovoj slicki je krivo nacrtano
    tvoja kuhinja po stilu jako slicna mojoj, cak su i sank stolice iste

stolci iz kike???

inace ugradbene aparate uzela od whirpoola sve kod duplica...tako da su i to sve oni montirali...

stelerina avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

stolce smo kupili preko puta avenue malla - tam je nekad bio ducan s namjestajem, ne znam jel jos uvijek
    ma to sam isto htjela, uzet aparate od njih, jer kazu da mi je to dosta povoljnija varijanta
    kuhinja ce biti ili mediapan ili lakirani iveral, ni to se jos nisam odlucila ...
    i opet - mozda sam neodlucna a mozda i nisam

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Kuhinja nam je stara 3 godine. Svi aparati su ugradbeni - Gorenje. Za sada sve radi besprijekorno (možda zato što se minimalno koristi ).

niccoleta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja sam bila gledala di imam najbliži servis i gorenje mi je pod nosom, dođu mi sutra dan(dosad nisam imala hitan slučaj možda bi došli i odmah) a za ove ostale me bilo strah i možda sam u tome pogriješila. raspitaj se o servisima s obzirom da je ta današnja tehnologija općenito lošija, vjerujem da je jedan aparat ok, a već drugi da ima grešku.
    No sad više ne bih uzela gorenje

stelerina avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

e ovak odluka je

frizic http://www.corbis.hr/proizvodi/bijel...njak-rki-5294w

ploča 3+1 http://www.corbis.hr/proizvodi/bijel...pme-675-k-01-e

i za pecnicu se nemogu smislit izmedu ove dvije (dobili smo jaaako dobre cijene za njih, pa sad filozofiram )
    http://www.moja-trgovina.net/aspecto...8-ca5eebcb6480
    i
    http://www.moja-trgovina.net/aspecto...f-788a0c654ecf

bojim se ove nove digitalne tehnologije... da mi na kraju pecnica ne bi samo za ukras sluzila

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Sa vidljivim firžiderom mi je kuhinja puno ljepša.
    Što se tiče tvog straha od tehnologije, ja sam imala sa veš mašinama, koji mi je mama usadila, a ona lijepo sebi kupila LG veš mašinu sa svim mogućim tipkicama i elektronikom koja ti mjeri vrijeme itd i ja se oduševila, tako da sada nemam straha.
    (što bih ja vozila fiću, a svi mercedesa?)

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ja ti jedino ne bih preporučila onu ploču... izgleda prekrasno, ali kad ju trebaš čistiti

a što se tiče pećnice... ja imam EOB 43100X i full sam zadovoljna, a jeftinija ti je od ovih koje si izabrala

i još jedan savjet...cijene tih proizvoda koje si izabrala, provjeri i u dućanu deak tehna... nazoveš telefonski i pitaš.. ja sam kod njih skoro sve uzela i bili su jeftiniji i od corbisa i od GA bijele tehnike

stelerina avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj bubička prvotno napisa
    i još jedan savjet...cijene tih proizvoda koje si izabrala, provjeri i u dućanu deak tehna... nazoveš telefonski i pitaš.. ja sam kod njih skoro sve uzela i bili su jeftiniji i od corbisa i od GA bijele tehnike
    cijene su super povoljne, zato sam i gledala te skuplje modele, uzimamo kuhinju u duplicu pa i aparate preko njih :D :D
    i ipak friz od elektroluxa

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ok.... samo rekoh...
    super za tebe

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni su samostojeci frizideri 100 put zanimljiviji nego ugradnih iz vrlo jednostavnog razloga, moze ih se natrpati magnetima, porukama, djecijim crtezima

ja sam sad cak u fazi da idem i na samostojeci stednjak jer kad se sve zbroji ispada jeftinije nego kupovati element za stednjak, i odvojeno pecnicu i plocu

ocarana sam smeg retro serijom i ludim bojama koje nude, falcon ima savrsene sporete, boretti ima ponudu od retro do skroz modernih

pokusajte kod pecnica gledat da su A klasa, i da eventualno imaju opciju quick start jer su te pecnice ugrijane na zeljenu temperaturu vrlo brzo. one razne druge opcije sto oni prodaju pod 10 funkcija i slicno nije vrijedno love koju za to traze

Ivanna avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

I meni su puno ljepši samostojeći frižideri.
    Trebalo bi i na druge stvari gledati da su A klasa, iako mislim da to i nije tako bitno za pećnicu. Ovisi koliko često se koristi.
    Frižider definitivno A klase, ipak je on non stop u upotrebi, dok pećnica nije.

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Pa i meni su najljepši, ali npr. ja imam problem što mi je stan jako otvoren i morala sam jako paziti na usklađivanje boja i linija namještaja i aparata, pa sam onda cijelu kuhinju napravila sa ugradbenim aparatima

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moram izvaditi ugradbenu sudjericu, koliko je to komplicirano?
    trebam li zvati majstora?

isto pitanje za stavljanje nove sudjerice, prikljucivanje itd
    koliko je to komplicirano, jel treba majstor pospojiti?

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj emily prvotno napisa Vidi poruku
    moram izvaditi ugradbenu sudjericu, koliko je to komplicirano?
    trebam li zvati majstora?

isto pitanje za stavljanje nove sudjerice, prikljucivanje itd
    koliko je to komplicirano, jel treba majstor pospojiti?
    MM je sam izvadio našu kad nam je riknula, i isto sam ponovno stavio novu, tak da, ak imaš imalo sposobnog muškog u kući, majstor ti ne treba :D

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Kad vadis, samo odsarafis 2 sarafa koji idu u radnu plocu.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Kad vadis, samo odsarafis 2 sarafa koji idu u radnu plocu.
    tenks

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj umiljata prvotno napisa Vidi poruku
    MM je sam izvadio našu kad nam je riknula, i isto sam ponovno stavio novu, tak da, ak imaš imalo sposobnog muškog u kući, majstor ti ne treba :D
    sto se tice sudjerice, sposoban je ko i ja
    nismo do sada imali intervencija s njom (niti s ostalim ugradbenim aparatima, a svi u kuhinji su takvi)
    Posljednje uređivanje od emily : 20.06.2016. at 12:39

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj emily prvotno napisa Vidi poruku
    sto se tice sudjerice, sposoban je ko i ja
    nismo do sada imali intervencija s njom (niti s ostalim ugradbenim aparatima, a svi u kuhinji su takvi)
    Nije štos u njegovoj umješnosti sa suđericom, već općenito s takozvanim ''muškim poslovima'' (šerafljenje, brušenje itd)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •