Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Ergo baby carrier ili Wilkinet

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno Ergo baby carrier ili Wilkinet

Drage moje, nasa curica ce za tjedan dana naouniti 3 mjeseca, jos jo nismo nosili u nikakvoj nosiljci osim na rukama, a kako mi je to jako neprakticno jer nista ne stignem, htjela bih si kupiti neku nosiljku. Zanima je mogu li bebu od 3 mjeseca stavljati unutra? troumim se izmedju Ergo baby carrier ili Wilkinet ili hoppediz bondolino, pa molim vas pomozite! nekako mi se cini da je u ovoj wilkinet beba ljepse priljubljena nego u ergo, a i bondolino mi se cini odlicna! ne znam ubacit slike ali naci cete ako upisete u google...

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ps. u wilkinet se beba moze staviti da gleda prema van a u hoppediz ne moze.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Kao što rekoh u drugom postu, mi smo kupili Wilkinet, izgleda ok, ali nikako da nađemo vremena da bebu smjestimo u njega. Sve čekam da se netko javi tko ga koristi.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

da li ste ga narucivali iz UK? imaju oni na svom webu video upute o stavljanju... ma joj kad ima toliko tih nosiljki, najbolje bi bilo kad bi se mogle negdje isprobat..

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

bluesky, samo nekoliko topica niže imaš topice i o wilkinetu i o ergo baby. molim vas da prije otvaranja novog topica pogledate što se već nalazi na podforumu!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •