-
Može li brava na protuprovalnim vratima (Kolnoa, mutl-lock) samo tako odjednom prestati raditi? Danas u 13.30 najnormalnije sam ušla u stan, za sobom zatvorila vrata (nisam ih zaključala), u 16 sati nismo mogli van. Nismo ih mogli otvoriti niti iznutra niti izvana. Zvala proizvođača, poslali čovjeka u roku od 15 min (svaka čast na tome!), a njemu je trebalo pola sata da ih otvori i to bušilicom! Naravno, garancija nam je istekla prije godinu dana (vrata su stara 3) i kažu 850 kn za novu bravu (s time da je ostavio stari cilindar). Ok, garancija nam je istekla, ali meni se nekako čini da se ovakav kvar ne bi smio dogoditi. Dakle, nisam se zalupila vani, nego sam bila u stanu i odjednom nisam mogla van. Tražila sam da mi majstor ostavi bravu koju je izvadio, odbio je i rekao da ju mora razdužiti (!!!). Nije li to moja brava koju sam već jednom platila, prije tri godine?
Odbila sam mu danas platiti na licu mjesta i rekla da ću doći sutra u ured. Pitam ga da mu potpišem nalog, on kaže ne treba
.
Mislite li da imam osnove za tražiti barem popust na cjelokupnu uslugu? Ili ipak ne, jer je garancija istekla? Nekako mi je sve to čudno.
-
ako ti je istekla garancija, i plaćaš punu cijenu - sve dijelove ti mora ostaviti. isto tako ti na računu mora specificirati dolazak / konstataciju kvara (što već ima), cijenu brave, i cijenu rada.
kako si ti prošla na kraju? (susjed mi vozi auto s tom naljepnicom
, pa me baš zanima).
-
Osoblje foruma
podižem temu.
je li tko nedavno ugrađivao portuprovalna vrata?
molila bih iskustva, cijene...
-
mi smo ugradili neka iz Splita, cijena cca 5.500 kuna. Osim što sam jednom ostala vani, a ključevi u stanu, iskustva su dobra
-
Inesz, nije najfriskija informacija, ali moze pomoci. Mi smo uzeli protuprovalna vrata od firme Mitra i vrlo smo zadovoljni sa njima. Cijena prije sest godina bila 7800 kuna sa tri kljuca. web im je www.mitra.hr
-
Osoblje foruma
Šumskice i TD,
hvala. mijenjamo ulazna vrata ne radi straha od lopova već zato što se sve sa hodnika čuje u stan, a naravno i obrnuto...
-
a kolka vam je zvučna izolacijaa
-
Podižem.
I nas zanimaju ulazna vrata u stan s većom zvučnom izolacijom (bar 40 dB).
Postoje li negdje za kupiti ulazna vrata a da nisu protuprovalna jer nam ne trebaju sve te fancy brave koje vjerojatno najvise podizu cijenu vratima (Naime, u prizemlju smo i provalnik bi vjerojatno prije probao uci kroz prozore, a kako smo pored lifta ne zelimo buku susjeda s hodnika ni da se cuje iz stana...)??
-
U istraživanju smo, trebaju nam protuprovalna vrata, više zbog zvučne i toplinske izolacije. Nekako mi se nameću mitra i pro mont jer ih uglavnom hvale po forumima. Svježa iskustva?
-
Pozdrav, je tko kupovao protuprovalna vrata kod Konradsat . ( http://konradsat.com/ )? Ako je molim iskustva ili daljnje preporuke. Vidim da trenutno nude neka vrata na akciji, pa ako su kvalitetna uzeli bi od njih.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma