Pokazuje rezultate 1 do 50 od 60

Tema: protuprovalna vrata

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Htjedoh napisati još detalja - ni mi nismo nužno trebali baš protuprovalna (kaj nam mogu lopovi ukrasti... račune za internet i dječje igračke... ), ali mijenjali smo stara vrata koja su "režala", ispod kojih je puhalo i za koja je trebalo 4 ruke i 4 noge da ih se otvori... Bila je cijena "tu negdje" pa smo odlučili uzeti ova i nismo požalili. Odlična toplinska i zvučna izolacija, dobro dihtaju, ma sve pet... A još su i protuprovalna!

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Htjedoh napisati još detalja - ni mi nismo nužno trebali baš protuprovalna (kaj nam mogu lopovi ukrasti... račune za internet i dječje igračke... ), ali mijenjali smo stara vrata koja su "režala", ispod kojih je puhalo i za koja je trebalo 4 ruke i 4 noge da ih se otvori... Bila je cijena "tu negdje" pa smo odlučili uzeti ova i nismo požalili. Odlična toplinska i zvučna izolacija, dobro dihtaju, ma sve pet... A još su i protuprovalna!
    Mi smo sad baš u traženju vratiju, ako se odlučimo za manju svotu oni (Tik door) su nam u užem izboru, pa me zanima kako je išlo s računom. Trebat će nam za poreznu ako olakšice budu važile do 1. srpnja, a za olakšicu na računu trebaju biti navedena i vrata i montaža - je li to doista tako?
    U jednom su nam dućanu rekli da oni izdaju dva računa, jer jedna tvrtka prodaje vrata, a tvrtka kćer ih montira, pa mislim da bi to mogao biti problem.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •