u potrazi za platnenim pelenama pronadjoh pelene racman na netu pa me zanima ima li neko iskustva s njima. naime tu se uglavnom spominju kushies i kamaro??
jedva cekam da i mi predjemo na platnene!! :D :D :D
u potrazi za platnenim pelenama pronadjoh pelene racman na netu pa me zanima ima li neko iskustva s njima. naime tu se uglavnom spominju kushies i kamaro??
jedva cekam da i mi predjemo na platnene!! :D :D :D
ne sumnjam da su dobre, kao i sve platnene :D ali su za mene bile pre-pre skupe![]()
imaju slovenci još jednu vrstu, isto su skupe. kao i u austriji, njemačkoj, U.K., općenito u evropi.
vjeruj, sve sam istražila.
ili kamaris-koje su izvrsne, ili naručuj preko bare![]()
kakve tražiš?
ne znam jos. tek sam prije dva dana skuzila da postoje i moderne platnene i procitala sve o tome sta je u stvari jednokratna pelena i definitivno odlucila da prelazimo na platnene, pa evo bas istrazujem i gledam sta da uzmem. mislim da cu u kamaris (cim dodjem u zgb) jer koliko sam skuzila to je jedino kod nas a kako ne znam nista jos tesko mi je narucivat vani kad zapravo ne znam 100% sta trazim. procitala sam na forumu da je vlasnica svjetlana ljubazna i da ce dat sve informacije pa cemo tamo na razgledavanje,odlucivanje i shopiranje. svi na forumu kazu da su te jako dobre
Ja sam platnene pelene mogla kupiti na vise mjesta u Becu i to uz nekakav novcani bon od grada ili ih cak naruciti preko nekih kataloga- ali sam se nakraju ipak odlucila za Kamarisove pelene- i jako sma zadovoljna njihovom kvalitetom. Tako da uopce ne moram vise razmisljati o pelenama. Kad budem cekala drugu bebu- mozda cu jos kupiti koji komad- ali isto kamarisove. A sto se tice marame za nosenje- u Kamarisu imaju i marame, kao i jastuke za dojenje.
mislim da cu ipak kamaris, to mi je nekako najdostupnije, a cini mi se i cijenom najprihvatljivije. jstuk za dojenje mi sada vise ne treba, volim misliti kako smo vec naveliko ispraksirani. iako bi bilo puno lakse da sam prije znala da i to postoji.
slažem se sa klmamom. Ne djeluju mi po nečemu bolje od Kamarisovih pogotove ne za tu razliku u cijeni. Nama su Kamarisove skroz dobrrrrre :D . Ineače, mislim da ih možeš naručiti i telefonomklmama prvotno napisa
... pa da ti stignu poštomInesica prvotno napisa
![]()
Ili jos jednostavnije naruci e-mailom. potvrdi telefonom, a plati net-bankingom pa ce ti stici doma bez placanja postarine!![]()
Isprobano 8)
Podižem topic.![]()
Kupila sam malom Racman 'Kopalnu plenicu' - pelena za kupanje.
Još je nisam isprobala ali načelno mi se, kao ideja, sviđa. Ići ćemo na bazen, a vjerojatno ću mu je i na ljeto koji put navući.
Na deklaraciji piše da beba slobodno može obavljati nuždu u nju, te da fekalije i mokraća ostaju unutra. Nakon kupanja pelena se ispere i koristi se i dalje...
Pelena izgledom podsjeća na dres, izvana sjajni materijal, iznutra mrežica.
Ima li tko iskustva s time? Vrijedi li to stvarno za kupanje?
Ima on i kupaće gaće al znao se on doma i u kadi pokakati pa mi je nekak bed da riskiramo na bazenu...![]()
malo podižem....
jel netko isprobao racmanove zaštitne gaćice?
koliko uopće koštaju kamarisove zaštitne?
poludjet ću od muke, ja bi od svakog proizvođača naručila sve!!!!
joj žene šta mi uradiše platnene pelene!![]()
mi smo Kamarisove zaštitne platili 50 kn.
Ja hooooću AIO!!!!!
hi hi već je MM našao na netu popis dobavljača materijala. Da pitam za taj nepropusni 8) .
Evo ovo sam nedavno našla pa vidi ako će ti koristiti;coccinella prvotno napisa
http://www.kidalog.net/index.php?cPath=207_208
evo ja u svojoj zbirci platnenih pelena imam i tri komada od racmana i ok su, koristim ih vec preko godinu dana i dosta s dobro drze, samo vecina tih pelena se nekako "stvrdnu" s vremenom, pa tako i te racman. kao da se pamuk ispere pa vise nije tako mekan. meni osobno su daleko najbolje pelene mother-ease. nakon godinu dana izgledaju kao nove! najbolje upijaju, najmekse su, imaju plasticne druckere umjesto cicka, pa cak su i po dizajnu najljepse...takodjer kamaris su super!Lu prvotno napisa