-
Ja sam od onih buntovnih.... izdvajam za zdravstveno osiguranje lijepu svotici i imam pravo očekivat normalnu uslugu. Ponekad zaškripi... al, hebi ga! Mrzim licemjerje doktora koji se furaju na to da su potplćeni... da su gotovo pa u ravnini s bogom pa mi na ime obične terapije "prodaju" sveto ulje..... ili misle da su pripadaju "kasti posvećenih" zato što kad zavše faks imaju naslov dr. med. I ja sam studirala, i ja radim odgovoran posao ali ne očekujem od ljudi s kojima i za koje radim da mi plaćaju zimovanje u Kitzbuehelu! I ako samo osjetim da se od mene očekuje dodatno plaćanje ... grrrr
S druge strane, nije mi bed otići privatno i platiti. I tada očekujem vrhunsku uslugu.
A što se tiče sitnih pažnji, tu sam "mekša" na sestre (cvijeće, bombonijera, kavica, gablec, nakakav zgodan suvenir koji sam netom donijela s puta...).
S radošću se sjetim svoje dr. opće prakse i njezine sestre za svaki Božić. Kao izraz dubokog poštovanja za dugi niz godina korektnog postupanja prema meni kao pacijentu (nikad nisam ušla preko reda!!! ali, isto tako, nikad nisam ostala uskraćena za savjet, uputnicu koju trebam, pretragu koju bih možda trebala i slično).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma