Jos jednomsvima na cestitkama.
Felix![]()
Nije me ulovio strah nego sam kasnije razmisljala kako me to sve skupa totalno iznenadilo. Nakon dva poroda u bolnici, ja sam ocekivala da cu morati tiskati bebu da izadje van. I u biti sam citavo vrijeme cekala kad cu osjetiti nekakav nagon za tiskanjem. A toga uopce nije bilo. Samo sam dobila uobicajeni osjecaj "moranja na wc". A beba je jednostavno sama izasla.
I dobro si napisala da je sve skupa bilo lako i jednostavno. Kad izuzmes nametnuti strah od poroda i stres koji prati odlazak u bolnicu, bolnicke procedure i sve sto ide uz to...na kraju se ustvari pitam cemu uopce tolika drama oko svega?A valjda je fora u tome da sto je porod izvana jednostavniji, to je iznutra posebniji. (da se nitko ne nadje uvrijedjen ovim, meni su sva tri poroda bila velicanstvena i posebna....ali jednostavno ne mogu rijecima opisati razliku koju zena osjeti kad rodi bez icijeg uplitanja i pomaganja i bez stalnog straha da bi nesto moglo lose zavrsiti)
E da, i ovim putem moram posebno zahvaliti marti sto me hrabrila u danima prije poroda. Jer sam bila totalno zivcana radi prelaska terminai straha da cu zavrsiti u bolnici. Marta
![]()

svima na cestitkama. 

A valjda je fora u tome da sto je porod izvana jednostavniji, to je iznutra posebniji. (da se nitko ne nadje uvrijedjen ovim, meni su sva tri poroda bila velicanstvena i posebna....ali jednostavno ne mogu rijecima opisati razliku koju zena osjeti kad rodi bez icijeg uplitanja i pomaganja i bez stalnog straha da bi nesto moglo lose zavrsiti)
  i straha da cu zavrsiti u bolnici. Marta 

Odgovori s citatom