Dugo sam već tužna i sad bih molila da me malo utješite i date pokoji savjet. Naime Zara ima skoro 4 god., i jako je inteligentna ali naravno nisam radi toga tužna već me muči što otkako imamo bebu (Tin, 4 mj.) ona se totalno promijenila, prkosi mi, 100 puta joj moram reći da nešto napravi, ne zna kud bi sa sobom kad je doma, dosadno joj je i ne miče se od nas, a ima svoju sobu i brdo igračaka. Više ne znam na koji način da se dogovorimo, prije je funkcionirao razgovor a sada ni to. Ja sad stvarno imam posla cijeli dan oko bebice (nije neka spavalica a i dojim ga svaka 2 sata) a tu je još i kuća i kuhanje i ne stignem se s njom igrati. Kad ide u vrtić malo je bolja situacija ali sad je bolesna pa je doma. Iskreno nedostaje mi ona stara Zara i naše maženje, pričanje, šetanje,.....
Sve smo radile skupa i toliko toga je učila od mene a sad ne stignem s njom ni popričati. Bracu jako voli i nikad nije nešto ružno rekla za njega ali izgleda da ipak sve drži u sebi. Tako je slatka i pametna i stvarno sam žalosna jer ne znam kako da bude i ona zadovoljna a i da mališa ne trpi. Prije smo imali red oko spavanja, jela, aktivnosti, i sl. a sad kako ne stignem sve izmiče kontroli. MM radi a bake su pak duga priča. E da, ovaj vikend je bila kod moje mame i ona kaže kako je Zara dobra i da su uživale (baš sam ljubomorna). Naravno kad joj ona sve dopušta, hrani ju, oblači i ima vremena cijeli dan samo za nju.
Znam da sam se raspisala ali jel ima netko sličnu situaciju ili savjet?

Odgovori s citatom
, isto imam malu bebu, isto sam često tužna...
Znam da nije lako, ljudi cesto rade cijeli dan, ali vazno je iskoristiti svaki slobodan trenutak...
i mazila ju, i to joj nikada nismo branili. od početka ju je smjela i dirati i ljubiti gdje god je htjela i kad god je htjela.