Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: vadjenje umnjaka - molim preporuku

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno vadjenje umnjaka - molim preporuku

MM me danas zvao iz jemena, kaze da ga razvaljuje umnjak.
    u cetvrtak stize u zg i hoce da ga ravno s aerodroma vozim negdje da ga iscupaju.
    molim vas recite mi kamo da ga vozim, moze i privatno (da li privatni zubari vade umnjake :? ), samo da to obavimo bez dugog cekanja.

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Da si mi bliže stvarno bi ti toplo preporučila moje stomatologe, privatnici su i možeš do njih kad god-samo što sam ja u Slavoniji...navijam da ga što prije prestane mučiti..mene moj je

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Doslepajte se u Bec, znam jako dobru zubarku. Usput i dobro izgleda pa ce ga to jos dodatno anestezirati.

modesty71 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Poslat ću ti na pp broj svog zubara. Privatnik je i vadi umnjake (meni je bilo brzo i bezbolno).

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

MM je vadio u Perkovčevoj, ali morao je čekati da mu se smiri upala (dobio je antibiotike) i tek su ga onda izvadili (čini mi se da su ga naručili tek za 3-4 tjedna)

nisam sigurna ni da li će neki privatnik vaditi ako je zub pod upalom?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Imaš pp, privatnik je i nije bilo problema, ali ja i inače sa zubima (osim šta su nagruvani u čeljusti) nemam problema u smislu da me rijetko kad bole, valjda imam malo neosjetljivi osjet bola u ustima (jedan zub mi se od karijesa raspao da nisam ni skužila da je pokvaren - nije da se hvalim, inače imam 3 plombe u zubima i ne kvare mi se, ali me ušokiralo, a ništa me nije bolio).

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Da, i meni nije bila upala, nisam čekala na vađenje, vađeni su zbog ortodontskih razloga - gurali su sve zube jer nije bilo mjesta u vilici.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

dosta toga ovisi i o samom umnjaku odnosno o njegovom položaju

ja sam desni morala vaditi u perkovčevoj jer je položaj zuba bio za mog zubara,inače odličnog,preriskantan...nije bilo dovoljno mjesta

s druge strane,lijevi sam eto baš prije par tjedana najnormalnije izvadila kod tog istog zubara,bilo je totalno lako i bezbolno,čak me ni rana poslije nije nešt boljela...

a ništa mi nije žao tih umnjaka,s njima samo problemi
    taj desni sam izvadila 2001,
    lijevi ove,2007

a između mi se,unatoč dvije trudnoće,nije pokvario ni jedan zub,baš su ti umnjaci kvarljivi :/

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

cure hvala na preporukama, evo izabrala sam jednog pa cemo vidjet sta ce biti.
    zorana, MM kaze da ce umrijeti od bolova dok se mi doslepamo u bec, ali moze preporuka za istu kad bude trebalo slijedeci put... kaze, dodatna anestezija je vise nego dobro dosla.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •