Bok, javljam se vam prvi puta, i pratim vas vec nekoliko mejseci.Naime imam neku travmu, sad , bas sad u glavi.A ne mogu se je rejšiti.

U fazi smo pretraga, zašto ne možemo zatrudjenti.Ali u toj fazi sam bila i pocela pred dvije godine, dok me nije ginekologinja na stolu obrukala,"izvredjala",(da nisam djete, da sam več u godinama)dok sam malo poskocila, malo stisnula misice,kao uvjek, kod tih pregleda.Bila je to za mene sramota i žalost, sto nesto takvo doživi od dr.mag.spec,doc.osobe.Cula sam i od drugih, da jim je slicno napravila, al niko nista.Nema za sad jos institucije, koja bi imala vise nadzora nad takvim ponasanje,oni mogu sve,a vani je drukcije.Dobro, nismo bile bas vezane jedna na drugo, bila sam kod nje na dve-tri godine i izdrzala sam onih par minuta.A tad kad smo dozivljeli, da ne možemo zatrudnjeti, sam htjela na pretrage.No, ja znam da sam sve to napravila(poskocila, stisnula,boljelo me), jer je vec bila u zakasnjenju,vani je bila puna cakaona,bila neljubazna,i na brzinu gurnula naglo u mene mrzle sprave, a pri tome pogresila i nije procitala moj karton, da imam nesto sto se desilo u prošlosti i zbog cega je moguce, da se mi to desi.Ne mogu vam objasniti sto je u meni prouzrokovalo, to me stid, al ne znam šta cu, a željelimo i mi da bude rodetitelji.Ko da je u meni sve usahnulo.Zato se to sve to vuklo, do sad,selidba, menjanje posla, sredjivanje papira,jer otici novom ginekologu .Sad imam godinu,mozda i pol novog ginekologa Sve vidi u redu kod mene, ali ja moram na dodatne preglede i drugima, jer je suprug isto u redu.Ako je neko sa slicnim izkustvom, neka me savetuje, kako se riješiti toga straha!Zahvalna u naprijed i znajte, da vam pisem iz vana, tako da se izvinjavam na greskama. I svako dobro svima!
Lupina