-
koje kocke za slaganje i koji auto-guralica
Tolika je ponuda da stvarno neznam odabrati, pa ako ima netko savijet!
Ima za sada drvene kocke, a vidjela sam neke gumene kao lego dosta velike, piše od 12 mj, neznam bi li bi mu bile zanimljive. A bliži se i rođendan pa gledam što naručiti
-
Joj mi smo jucer vidjeli u mulleru super velike drvene kocke ali su skupe!
-
-
mi imamo ove guralice, sve tri dobili za 1. ročkas
http://public.fotki.com/ivan06/stvar...p3250020a.html
formula je lagana pa možda malo nestabilna za manje dijete ali je za super kad se počne voziti na njoj i odguravati nogicama
simba je super, ima nizak sic pa i maleni mogu nogicama do poda, stabilna je i ima male klavijature i brdo različitih gumbića i melodija
Winnie je malo višlji, isto stabilan, brdo gumbića i melodija
koliko znam winnie i simba se mogu kupiti u Crtiću
kockice imamo megablokse za dijete od 2 godine nadalje, ali znam da imaju i za njamlađe (od 12 m) one su veće
super su, lako se slažu i rastavljaju, kupljeni su u mulleru
-
Što se tiče kockica, mi smo definitino obožavatelji LEGIĆA. S obzirom da je još mali kupi mu DUPLO. Mi smo imali i QUATTRO ali se nisu pokazale baš nešto. S DUPLIĆIMA se M počeo rano igrati (ima i njihove razne autiće, bagere i sl), a sad već slaže i prave male LEGIĆE (to su još moje kad sam bila mala
) Važno mu je da ima pločice i kotačiće pa radi autiće i avione. A isprva je zidao tornjeve i dizalice.
Što se tiče autića guralice kupi mi što nižu, da može nogicama dosegnuti do poda. Kad je M dobio svoju, bila je to neka viša, pa nije mogao nogicama do poda. Ali sad ju jako voli. Ima zgodnih guralica koje se mogu transformirati u nešto., npr vidjela sam jednu zgodnu koja se može pretvoriti u romobil (mislim u TL).
-
gdje nabaviti legiće !
-
-
moja je u to vrijeme voljela bas gumene kocke, 12 kocaka u kutiji, jedne od ovih
http://www.clementoni.it/main.php?li...2=puericultura , prima infanzia, clemmy.
inace smo i mi veliki ljubitelji lego kocaka, ali one su joj tek sad zanimljive (ima 2 godine).
guralica je neka no-name, ali savrsena, jos od starijeg djeteta.
-
Osoblje foruma
x
clemmy su nama super, a ono zasto sam ja odusevljena s njima vise od bilo kojih je kad na nju stanem nema urlika. legace obozavam ali iz iz gore navedenog razloga mrzim.
guralica fisher price, dobili na poklon.
-
Za bebe su clemići super! Za malo veće LEGO- i ja sam ovisnica
-
Nama su MEGA BLOCKS zakon i to još prije 1. rođendana i stalno ih nadokupljujemo.