Results 1 to 11 of 11

Thread: koje kocke za slaganje i koji auto-guralica

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    ivanaos's Avatar

Default koje kocke za slaganje i koji auto-guralica

Tolika je ponuda da stvarno neznam odabrati, pa ako ima netko savijet!
    Ima za sada drvene kocke, a vidjela sam neke gumene kao lego dosta velike, piše od 12 mj, neznam bi li bi mu bile zanimljive. A bliži se i rođendan pa gledam što naručiti

Joj mi smo jucer vidjeli u mulleru super velike drvene kocke ali su skupe!

dorotea24's Avatar

Nema Mullera kod nas u Osijeku. Mi smo što se tiče igračaka i dječje odjeće ko najveća selendra na svijetu Ne možeš djetetu ni poštenu jaknu pronaći, a sve cipele rasprodane.

E sada sam se ispuhala
    Ivanaos jel ti to počinješ polako naručivati za rođoš? :D

yasmin's Avatar

mi imamo ove guralice, sve tri dobili za 1. ročkas

http://public.fotki.com/ivan06/stvar...p3250020a.html

formula je lagana pa možda malo nestabilna za manje dijete ali je za super kad se počne voziti na njoj i odguravati nogicama

simba je super, ima nizak sic pa i maleni mogu nogicama do poda, stabilna je i ima male klavijature i brdo različitih gumbića i melodija

Winnie je malo višlji, isto stabilan, brdo gumbića i melodija

koliko znam winnie i simba se mogu kupiti u Crtiću

kockice imamo megablokse za dijete od 2 godine nadalje, ali znam da imaju i za njamlađe (od 12 m) one su veće
    super su, lako se slažu i rastavljaju, kupljeni su u mulleru

Karin's Avatar

Što se tiče kockica, mi smo definitino obožavatelji LEGIĆA. S obzirom da je još mali kupi mu DUPLO. Mi smo imali i QUATTRO ali se nisu pokazale baš nešto. S DUPLIĆIMA se M počeo rano igrati (ima i njihove razne autiće, bagere i sl), a sad već slaže i prave male LEGIĆE (to su još moje kad sam bila mala ) Važno mu je da ima pločice i kotačiće pa radi autiće i avione. A isprva je zidao tornjeve i dizalice.
    Što se tiče autića guralice kupi mi što nižu, da može nogicama dosegnuti do poda. Kad je M dobio svoju, bila je to neka viša, pa nije mogao nogicama do poda. Ali sad ju jako voli. Ima zgodnih guralica koje se mogu transformirati u nešto., npr vidjela sam jednu zgodnu koja se može pretvoriti u romobil (mislim u TL).

Default gdje nabaviti legiće !

Mamice dobro jutro !

Default legići

Dobro jutro svima !

Evo koristim malo slobodnog vremena dok moj Jan-Renato odmara nakon obilnog dorućka . Iako on još baš ne kuži legiće zanimame gdje ih se može kupiti ali ne one "tematske " već obićne samo kockice i čovječuljci . Kad sam ja bila klinka imali smo legiće doma od kojih su se mogle raditi kuće i bilo što si htio , imale su u paketu i prozore i vrata čovjećuljke no moji su to nekom dali pa sad moj mali nema ništa .
    Nedavno je dobio na poklon drvene kockice (kao geometrijski likovi ) tih i slićnih drvenih kockica sm vidjela u Profilu na djećijem odjelu ima čak i drvena željeznica , autići cijelo drveno selo a u Importane galerii na Iblerovom ima i ostalih drvenih igraćaka (voće povrće itd.)
    Eto toliko o igraćkama ja ču ovih dana malo prošnjofati da nađem nešto pametno za malog pa mu spremim za kasnije.
    Pozdrav svima .

moja je u to vrijeme voljela bas gumene kocke, 12 kocaka u kutiji, jedne od ovih

http://www.clementoni.it/main.php?li...2=puericultura , prima infanzia, clemmy.

inace smo i mi veliki ljubitelji lego kocaka, ali one su joj tek sad zanimljive (ima 2 godine).

guralica je neka no-name, ali savrsena, jos od starijeg djeteta.

Osoblje foruma spajalica's Avatar

x
    clemmy su nama super, a ono zasto sam ja odusevljena s njima vise od bilo kojih je kad na nju stanem nema urlika. legace obozavam ali iz iz gore navedenog razloga mrzim.
    guralica fisher price, dobili na poklon.

Anci's Avatar

Za bebe su clemići super! Za malo veće LEGO- i ja sam ovisnica

Nama su MEGA BLOCKS zakon i to još prije 1. rođendana i stalno ih nadokupljujemo.