Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: brevi grand prix - prekratki pojasevi?

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno brevi grand prix - prekratki pojasevi?

Znam da se dosta vec pisalo o ovoj bezveznoj sjedalici, ali nisam uspjela u pretrazniku naci ono sto me zanima. Naime, nama su prekratki pojasevi same sjedalice, a ne pojasevi kojim se sjedalica montira u auto. Jedva joj ruke provucem kroz pojaseve i trebam dobro nategnuti da je zakopcam. Kada to i ucinim, jedan pojas joj cak i sklizne sa ramena :/ Asja ima oko 16 kg i po kilazi je nismo prerasli. Ali po pojasevima izgleda jesmo. Ramena su joj iznad najviseg utora pojasa. Jeli to jedan od znakova da je sjedalica premala? Jeli vrijeme za kupovinu nove sjedalice, ili mogu nekako rijesiti problem kratkih pojaseva i ostati jos malo u ovoj?
    (Nadala sam se da cemo moci izdrzati jos ovu godinu u ovoj, pa onda kupiti booster).

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ako su joj ramena iznad najvišeg utora pojasa, onda je definitivno sjedalica premala. I mi imamo isti slučaj, pa smo u potrazi za novom sjedalicom.
    Kad gledamo po trgovinama razne autosjedalice, vidimo kako je na svakoj, baš SVAKOJ drugoj vrsti sjedalice (isto kategorija 9-18 ) gornji red pojaseva daleko iznad najvišeg na Brevicama. Ako netko slučajno razmišlja o kupovini ove AS, to je još jedan veeeliki minus pri kupnji iste. Ne može se zbog tih pojaseva više koristiti kad dijete prijeđe otprilike 90 cm, što je oko druge godine života.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Da, to sam i pretpostavljala :/ Ova sjedalica ima toliko minusa, da mi se ne da nabrajati. Koju namjeravate kupiti sada? Opet neku iz ove grupe, ili?

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Razmišljali smo o 9-36, kombiniranoj. Bebe Confort Trianos ili Britax Evolva. Još nismo uspjeli naći Britaxa da ga uživo pogledamo.
    Iako mi se čini da bi puno njih iz grupe 9-36 moglo našeg dečka "izdržati" jako dugo, pa još i o tome razmišljam. On je inače laka kategorija, sad ima tek 12 kila, jedino je visina kod ove sjedalice bila u pitanju. Jedva čekam da je se riješimo.
    (Plus ako ovu još jedanput budemo morali negdje montirati, završit ću u Vrapču.)

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ja sam juce u TL gledala autosjedalice, i vidim tu Brevi Grand prix
    upala mi je u oci jer je napristupacnija po cijeni a mm je odmah prokomentarisao kako nema podesavanje za pojaseve koje cak i jeftinije sjedalice imaju

a MC je dosta skupa iznenadilo me da je skuplja i od Chicco

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj cvjetic27 prvotno napisa
    a MC je dosta skupa iznenadilo me da je skuplja i od Chicco
    Zašto te iznenadila njena cijena? Maxi Cosi je odlična sjedalica, puno se ulaže u njen razvoj kako bi bila što sigurnija (bile su nekad davno Rode i u tvornici) i to, naravno, ima cijenu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •