Da li je netko bio? MM je na putu, a ne znam da li ima smisla da idem sama sa dvoje djece 7,5 i 4 godine.
Da li je netko bio? MM je na putu, a ne znam da li ima smisla da idem sama sa dvoje djece 7,5 i 4 godine.
prebrza sam![]()
ima smisla - ja stalno idem sama
vec smo bili na valjda 10 utrka
A jel' može dijete od 4,5 godine sudjelovati u trci? Mislim, da li je dovoljno zrelo s obzirom da je utrka orjentacijska?
Mukica, a onda prelazite stazu vas troje zajedno?
Brunda, mislis solo da trci?
Mi idemo uvijek s njim, zadnji puta je on trcao ispred nas i zigao. Budemo vidjeli kako ce sad. Odgovor na tvoje pitanje bi bio ne znam, morate probati.![]()
zara je prvi put bila s neke 2,5 godineOriginally Posted by Brunda
normalno da netko odrasli trči s njom
Ne znam, mi nikada nismo bili. Znači da pripremim MM-a na lagani trening 8)
I mi ćemo ove godine prvi put. Baš se veselim :D
joj, Brunda, pa legendarna je Tweetycina i Cvrčkicina utrka gdje su one uspjele istračati pol foruma, popiti kavu, pojesti nešto.... sve za vrijeme utrke...Originally Posted by Brunda
I još su i pozirale...
Tamo se ide biti na svježem zraku, družiti se, sudjelovati...
A ako tko hoće, pa može i trčati!
Kao što apri kaže, tamo ideš malo prošetati, biti na svježem zraku i sl. Koga još briga kad si došao na cilj
Mi smo prvi put bili kad je Lea imala godinu dana. Zapravo, došli smo samo pogledati jer je bilo u Samoboru, ali su nas na startu nagovorili da idemo trčati. Ia tako smo MM i ja gurali kolica, na cilju dobili bombone, a Lea ima medalju.
Prošle godine u 12 mj čini mi se sam bila sama s curama na Jarunu. Lea je imala 3,5 godine, a Lana 4 mj. Na kraju se i Lea nešto uzrujala pa baš nije htjela trčati, a ni hodati punopa sam ih obje gurala u kolicima 8) i sve super
Mi smo bili danas u Galgovu i bilo nam je supeeeeeeeeer :D
Jest da smo uspjele krenuti na jednom mjestu u krivom smjeru iako je staza bila označena trakicamaal smo stigle na cilj, dobile medalju i ponosno je nosale do spavanja
![]()
Od nas ništa ovaj put. Sven je sa temperaturom i streptokokom u grlu na Silapenu![]()
Mi smo još ulovili kolko tolko dobro vrijeme, iako je u jednom trenutku istovremeno ful sjalo sunce, a iz oblaka direktno iznad nas počeo padati snijeg :shock:![]()
Al je na kraju fest zahladilo, zbog vjetra.
Nadam se da će vam možda do sutra vjetar rastjerati oblake. Sretno :D
i mi bili u Galgovo , dok smo iscekivali start malo je kukala da joj je hladno za ruke, ali kad smo krenuli stancati oznake sve je zaboravila
mi bili, pa tko se boji zime jošOriginally Posted by ms. ivy
![]()
bilo je jako hladno, iako suncano
ali fino se zagrijes kad istrcis stazu :D
Nama je to bila prva trka nakon Srakotrka, za kojeg sam setnimentalno vezana, jer sam dan kasnije rodila...
dobro smo se obukli, istrčali stazu, otišli u crkvu, vratili se i vidjeli da smo propustili objavu rezultata, ali smo srećom sreli Nedu, pitali je za rezultate - i saznali da je Paula bila najbrža u svojoj kategoriji :D
Hvala Nedi na organizaciji i na naknadnoj dodjeli medalje![]()
Mi na kraju nismo išli jer sam u subotu radila, a u nedjelju je Lea imala generalnu probu za nastup sa zborom u utorak
Baš mi je žao da nismo mogli, ali Adi je imao turnir (i osvojio srebro) tako da smo u nedjelju bili potpuno emotivno i fizički iscrpljeni
Mi smo bili u nedelju, bilo je hladno ali smo uživali.![]()
mi smo bili prijavljeni za Ribnjak, ali je Lea u 10 sati imala generalnu probu za nastup sa zborom u utorak