-
Mi živimo 80 km od Zagreba, ali naša mala ide u školu u Zagreb i spada u kategoriju djece s teškim oštećenjem zdravlja. Mislim da se ti problemi rješavaju individualno. Naša djevojčica je uredno prijavljena kod stomatologa u našem mjestu. On je procjenio da ne može s njom ostvariti suradnju s obzirom na težinu oštećenja i uputio je specijaliziranoj stomatologinji u Zagreb. Ona radi uz pomoć med. sestre, pokušaju ostvariti suradnju, ali ako ne ide imaju sistem koji nije baš ugodan, ali je siguran i brz. Ono što mi je najdraže je to što su našoj djevojčici sačuvani zubići. Sanirani su i popravljeni, oni koji su smetali trajnima su izvađeni, a sve to bez uspavljivanja. Nakon nekoliko odlazaka navikla se na tretman i sama je sjedala na stolicu dozvoljavajući doktorici da radi. Kažu da je to jedina doktorica u Hrvatskoj koja radi samo s takvom djecom i ja joj skidam kapu na ljubavi i trudu. Znam da zdrava djeca koja se jako boje i ne žele surađivati moraju u Zagreb u neku od bolnica gdje se problem rješava isključivo uspavljivanjem i vađenjem zuba.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma