Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: stitnik kod pojasa na Romero duo plus isofix

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno stitnik kod pojasa na Romero duo plus isofix

otpao nam je onaj stitnik, jastucic na pojasu, dolje kod same kopce.
    nije mi samo jasno kako je to uspijelo nakon manje od pola godine koristenja.
    sad mi ostaje da uzmem iglu i konac. samo postoji problem, ne sjecam se na koju stranu ide...jastucic izgleda kao kruska i ne sjecam se koji dio ide gore a koji dolje (siri ili uzi)...
    zna netko?

(da, druga opcija mi je ici u TL...ovako je lakse, jeftinije i manje bolnije)

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

imam ti ja romer isofix. vjerojatno je onda i duo plus. ne znam na sto mislis al ako mogu pomoci...

btw jesi primijetila kako se u autu koji nema isofix, jako tesko hendlaju remencici koji idu preko bebe, vjerojatno remen od auta nekako krivo zapne?

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

nisam ga isprobala jos u autu koji nema isofix tako da ne bi znala.

znas kopcu izmedju nogu u koju ukopcas pojaseve, e ona kako je plasticna i masivna ima ispod sebe stitnik, jastucic, kruskolikog oblika. on nam je otpao. i trbam ga zasiti a ne znam kako jastucic ide. da li je sira strana prema gore, a uza medju nogama, ili obrnuto...kuzis sada?

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

I nama je taj jastučić brzo otpao, samo ga nisam vratila natrag. Ne čini mi se da ga išta zbog toga žulja. Uglavnom, širi dio ide gore, uži dolje.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

hvala!
    nama smeta jer se L. nabija na to tako da.... :/

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Razumijem. Onda se baci na šivanje

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

siri dio ide gore.

MamaRibice avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Re: stitnik kod pojasa na Romero duo plus isofix

Citiraj leonisa prvotno napisa
    (da, druga opcija mi je ici u TL...ovako je lakse, jeftinije i manje bolnije)
    A da u TL i Römer ipak posaljes mail? mislim da se to na novoj sjedalici nikako ne bi smjelo desiti.

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

leonisa taj jastučić se pričvršćuje malom čičak trakicom koja je našivena na sam jastučić pa se omota oko pojasa i zakvači na jastučić.

nama je isto otpao taj dio ali smo igrom slučaja (mjenjali kopču u TL jer je bila zakazala jedanput) imali rezervni. i eto prvi dio trajao je nekoliko mjeseci, a drugi traje 1,5 godinu i ko nov.

e sad. ako je as pod garamcijom (a mislim da jos uvijek je) onda bi se mozda moglo to i zamjeniti. trebalo bi se.

i da. jeste namontirali top tether

Citiraj Felix prvotno napisa
    btw jesi primijetila kako se u autu koji nema isofix, jako tesko hendlaju remencici koji idu preko bebe, vjerojatno remen od auta nekako krivo zapne?
    može se dogoditi baš to da remen od auta zapne. pazi sad.

kad ideš montirati as najvjerojatnije su remeni od as otpušteni i vise iza. onda ideš provući pojas od auta i zapravo ga provučeš preko remenčića od as. poslije, normalno, ne možeš dobro zatezati, a da ne velim koji je krkljanac iza nastao. dakle kod provlačenja pojasa od auta treba dobro paziti da se ne spetlja sa remenčićima od as

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Freja prvotno napisa
    I nama je taj jastučić brzo otpao, samo ga nisam vratila natrag. Ne čini mi se da ga išta zbog toga žulja. Uglavnom, širi dio ide gore, uži dolje.
    Freja, sad ga možda ne žulja, ali probaj zamisliti bi li ga nažuljalo kod sudara

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Inesica prvotno napisa
    kad ideš montirati as najvjerojatnije su remeni od as otpušteni i vise iza. onda ideš provući pojas od auta i zapravo ga provučeš preko remenčića od as. poslije, normalno, ne možeš dobro zatezati, a da ne velim koji je krkljanac iza nastao. dakle kod provlačenja pojasa od auta treba dobro paziti da se ne spetlja sa remenčićima od as
    a kako? mogu li nekako opipati remene?

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

najbolje da dobro gledaš gdje točno provlačiš pojas. ako dobro zagledaš 'tamo iza' vidjet ćeš i gdje su remenčići pa ćeš ih zaobiči.

ako se sjetiš, prije montaže, možeš ih i skroz zategnuti (onak ko da je dijete u as). onda ti više neće smetati

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj Freja prvotno napisa
    Freja, sad ga možda ne žulja, ali probaj zamisliti bi li ga nažuljalo kod sudara

Istina. Baš sam ga jučer pokušavala ponovno pričvrstiti (naš ima trakicu na čičak), ali je trakica toliko tanka i kratka da mi treba više vremena nego sam imala jučer. Malo je blesavo da je na tako skupoj sjedalici to izvedeno tako loše, ako ne loše, onda barem manje dobro. Na jeftinijoj sjedalici koju imamo u dedinom auto to je puno olje riješeno (jastučić se samo navuče na remen i teže ispadne, tj. nije nam još nikada).

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ako se sjetiš, prije montaže, možeš ih i skroz zategnuti (onak ko da je dijete u as). onda ti više neće smetati
    pokusat cu tako, fala

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

koja sam ja tuka!!!
    pa to se uopce ne siva vec se ta trakica omota, provuce i prikelji na cicak....tuka tuka!
    da mi niste rekle...ja citam i nis mi jasno...hvala!

inesica, sram me...jako me sram

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •